Jelszóigénylés

Visszük a három pontot a középszakaszba

Megosztás:
Megjelent: 2023. január 22., vasárnap
NB I-es csapatunk győzelmet aratott Dunaújvárosban

A férfi NB I-es bajnokság alapszakaszának utolsó mérkőzését győzelemmel zárta Dunaújvárosban a Vidux-Szegedi RSE. Bár már a korábbi fordulón kiderült, hogy kiemelkedően nagy fölénnyel a tabella első helyén végeznek majd, erre az összecsapásra is teljes gőzerővel készült a csapat. Ugyanis minden megszerzett pontot tovább visznek majd a középszakaszba, így ez a forduló is nagy jelentőséggel bír számukra.

Az elejétől kezdve kiélezett volt a küzdelem, fej-fej mellett haladt egymás mellett a két együttes. Mindegyik szettben a végjátékban a szegediek kerekedtek felül, ők domináltak végig a játék során. Pontos támadásaikkal ki tudták zökkenteni az ellenfelet a játékritmusból, ezt végigvíve pedig megnyerték a mérkőzést, és megszerezték a három pontot érő győzelmet.

Fésüs Erzsébet: -Sikerült elérnünk a célunkat és megszereznünk a három pontot. A körülményekhez képest stabil, fegyelmezett játékot tudtunk játszani. Mindenki játékával nagyon elégedett vagyok. Büszke vagyok a csapatomra!


DKSE - Vidux-Szegedi RSE 0:3 (22:25, 22:25, 16:25)
Férfi NB I Liga Alapszakasz. Dunaújváros, 55 néző. Vezette: Szél, Varjasi.
Vidux-Szegedi RSE: Piti Richárd, Kasnyik Bence, Tomás Dileo, Honti Szilárd, Davi Pozzobon, Csányi Dániel.  Csere: Borsi Levente (libero), Polyák Ábel (libero), Bodnár Lajos, Sarnyai Ákos, Kiss Gábor.
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com