Jelszóigénylés

Bizonyíthatjuk, hogy megtanultuk a leckét

Megosztás:
Megjelent: 2022. február 4., péntek
A Vidux-Szegedi RSE férfi csapata szombaton kamatoztatná tapasztalatát

A Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata folytatja a bajnokságot: szombaton 17 órától a MEAFC-Miskolc együttesét fogadja a Lila iskolában. Az egyetemi alakulattal mindig parázs meccseket vívtunk az elmúlt években, a legutóbbi rangadó is négy szettet hozott, így komolyan kell venni a derbit.

Januárban kétszer is találkoztunk az egyik legnagyobb riválissal, a MÁV ELŐRE SC- Foxconn legénységével. A sima idegenbeli vereség után a szegedi rangadón ötszettes csatára kényszerítettük a székesfehérváriakat, óriási motivációval röplabdáztak a szegedi fiúk, ami fontos tanulsággal szolgált: óriási tűzzel játszva felvehetjük a kesztyűt mindenkivel az Extraligáért. Most itt egy újabb alkalom, hogy megmutassuk az erőnket.

– Tényleg fontos lecke volt a legutóbbi meccs, mert az ott mutatott lelkesedéssel és csapategységgel bármire képesek lehetünk – reagált Fésüs Erzsébet vezetőedző. – Ezt hangsúlyoztam is a srácoknak, ők is érzik, hogy mi kell a nagy eredményekhez, ezt az edzések remek morálja is bizonyítja. Technikai, taktikai és erőnléti szinten is sokat fejlődtünk. Egyre jobb a formánk, és Tomas Dileo kivételével mindenki teljesen egészséges. Nem a szombati meccsre vagyunk kiélezve, de így is bízom a jó játékban és a győzelemben – jegyezte meg a mester.

Férfi NB I Liga Alapszakasz, Szeged
2022..02.05. szombat
17:00 Vidux-Szegedi RSE – MEAFC-Miskolc
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.
Másodedző: Hulmann Zsolt.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
Képgaléria
Hír
2024. február 20., kedd
Hír
2024. február 19., hétfő
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com