Jelszóigénylés

Bizonyíthatjuk, hogy megtanultuk a leckét

Megosztás:
Megjelent: 2022. február 4., péntek
A Vidux-Szegedi RSE férfi csapata szombaton kamatoztatná tapasztalatát

A Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata folytatja a bajnokságot: szombaton 17 órától a MEAFC-Miskolc együttesét fogadja a Lila iskolában. Az egyetemi alakulattal mindig parázs meccseket vívtunk az elmúlt években, a legutóbbi rangadó is négy szettet hozott, így komolyan kell venni a derbit.

Januárban kétszer is találkoztunk az egyik legnagyobb riválissal, a MÁV ELŐRE SC- Foxconn legénységével. A sima idegenbeli vereség után a szegedi rangadón ötszettes csatára kényszerítettük a székesfehérváriakat, óriási motivációval röplabdáztak a szegedi fiúk, ami fontos tanulsággal szolgált: óriási tűzzel játszva felvehetjük a kesztyűt mindenkivel az Extraligáért. Most itt egy újabb alkalom, hogy megmutassuk az erőnket.

– Tényleg fontos lecke volt a legutóbbi meccs, mert az ott mutatott lelkesedéssel és csapategységgel bármire képesek lehetünk – reagált Fésüs Erzsébet vezetőedző. – Ezt hangsúlyoztam is a srácoknak, ők is érzik, hogy mi kell a nagy eredményekhez, ezt az edzések remek morálja is bizonyítja. Technikai, taktikai és erőnléti szinten is sokat fejlődtünk. Egyre jobb a formánk, és Tomas Dileo kivételével mindenki teljesen egészséges. Nem a szombati meccsre vagyunk kiélezve, de így is bízom a jó játékban és a győzelemben – jegyezte meg a mester.

Férfi NB I Liga Alapszakasz, Szeged
2022..02.05. szombat
17:00 Vidux-Szegedi RSE – MEAFC-Miskolc
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.
Másodedző: Hulmann Zsolt.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com