Jelszóigénylés

A kitűzött célt elérték

Megosztás:
Megjelent: 2023. június 7., szerda
Férfi NB I-es csapatunkat értékeljük

Tavalyhoz hasonlóan szezonértékelő cikksorozatot indítunk. Először felnőtt férfi csapatunkat, ezt követően felnőtt női együttesünket értékeljük, majd korosztályonként haladunk tovább. Kezdésként a Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapatáról beszélgettünk Fésüs Erzsébet, vezetőedzővel.

A Vidux-Szegedi RSE kiváló alapszakasz után még jobb rájátszást produkált, ennek köszönhetően elérte fő célját: játékosainknak sikerült bejutni a bajnokság döntőjébe, ott pedig az előkelő második helyen végezni a MEAFC-Miskolc csapata ellen.

Fésüs Erzsébet: Sikerült elérnünk a kitűzött célt, és a bajnokság élvonalában végezni. A játékosaim látványos fejlődést értek el, napról napra, hónapról hónapra keményen küzdöttek és dolgoztak. Ezek után nincs más hátra, mint folytatni a munkát és még egy fokkal magasabbra tenni a lécet. A következő szezontól kezdve is mindent megteszünk majd, hogy a legjobb nyolc csapat közé, így pedig az Extraligába kerülhessünk. Úgy gondolom, hogy ha a jövőben is ugyanígy folytatni tudjuk az együtt elkezdett munkát, meglesz a gyümölcse. Az utánpótlásban jönnek fel a tehetségek, számukra is plusz motiváció lehet egy extraligás csapat, és a szezon során bizonyítottuk, hogy bennünk van a potenciál. Én, személy szerint nagyon szerettem ezt a szezont, a közös munkát, amihez hozzájárult a lelkes közönségünk is. Sokat jelentett és meghatott, hogy meccsről meccsre több százan látogattak ki a mérkőzésekre, és bíztattak minket. Az utolsó hazai meccseken már Extraliga-szintű hangulat uralkodott a Városi Sportcsarnokban, amit ezúton is szívből köszönünk, rendkívül sokat jelentett nekünk! A leghálásabb pedig azért vagyok, mert jóban-rosszban velünk voltak: ha nem sikerült a győzelem, akkor is rendkívüli biztatást kaptunk, ha pedig megnyertük a küzdelmet, végtelen gratulációt, tapsot kaptunk – hangsúlyozta Fésüs Erzsébet, a férfi NB I-es csapat vezetőedzője.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
Képgaléria
Hír
2024. február 20., kedd
Hír
2024. február 19., hétfő
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com