Jelszóigénylés

Élesedik az NB I: új év, új feladatok

Megosztás:
Megjelent: 2020. január 8., szerda
Vasárnap 18 órától a Lila iskolában kezdjük a bajnokság második szakaszát.

A férfi röplabda NB I versenynaptára úgy alakult, hogy a Liga Alapszakasz második köre pont az új évre esett, így 2020-at már új feladatokkal várja a Vidux-Szegedi RSE. Élesedik a verseny az élvonalban, az új szakaszban viszont mindenki tiszta lappal indul. A mi csoportunkban a Dunaferr, a MÁV Előre, a Pécs, a Sümeg és a Szolnok kapott még helyet. Utóbbi együttessel kezdjük a bajnokság második szakaszát, a Tisza-parti riválissal vasárnap 18 órától a Lila iskolában játsszunk.
Férfi együttesünk számára kellemesen teltek az ünnepek, a két hetes szünet mindenkinek elég volt, hogy kipihenje az őszi fáradalmakat, és újult erővel várja az idei kihívásokat.


 
– Mindenki kigyógyult a kisebb betegségekből és sérülésekből, így jelenleg mindenki egészséges, és bízom benne, hogy ez így is marad. Vasárnap teljes értékű kerettel szeretnénk várni új ellenfelünket – kezdte a beszélgetést Nusser Elemér vezetőedző. – A szolnokiak nagyon magabiztosan nyilatkoztak a győzelmi esélyeikről, mi viszont szeretnénk megmutatni, hogy Szegeden nem lesz könnyű dolguk. Talán a tabella is megtéveszti őket, és nem is ismernek minket, ezt pedig a javunkra is fordíthatjuk – véli a tréner.

A Szolnok a 7-8. helyet célozta meg a bajnokságban, és Nusser Elemér szerint erősebb csoportból érkezik, ám nem ezért érezhetik magukat esélyesebbnek.
 

– Alapvetően hasonló erőt képviselő csapatoknak is lehetne mondani a Szolnokot és a Szegedet, de ellenfelünk sokkal rutinosabb, több kulcsjátékosuk már négy-öt szezont is eltöltött az élvonalban. Fel kell venni velük a kesztyűt! Meg kell mutatni a szegedi virtust, ebben remélem segít, hogy mindenki feltöltődve érkezett a héten az edzésekre. Bízom benne, hogy az elmúlt fél év munkája lassan kamatozni kezd, hiszen ez már a bajnokság azon szakasza, ahol többet kell bizonyítani, és legalább három-négy sikerrel megnyugtató pozíciót szerezni a rájátszásra – hangsúlyozta a mester.
NBI Férfi Bajnokság, Szeged
18:00 Vidux-Szegedi RSE - Szolnoki Röplabda Klub
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Bondor Tamás 

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

 

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
Képgaléria
Hír
2024. február 20., kedd
Hír
2024. február 19., hétfő
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com