Jelszóigénylés

Egy lépésre vannak a döntőtől

Megosztás:
Megjelent: 2023. április 6., csütörtök
Idegenben is győzelmet aratott férfi csapatunk a DKSE ellen

A hétfői győzelem után reményekkel telve indult útnak a Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata. A forduló a tervek szerint is alakult: 3:0-ra nyertek játékosaink Dunaújvárosban a DKSE ellen.

A felkészülés ideje alatt is tudta csapatunk, hogy ha a céljaikat el szeretnék érni, ezen a héten mindkét mérkőzésről győztesen kell távozniuk. A hétfői, hazai diadal óriási motivációt jelentett, valamint megadta a kezdőlökést az idegenbeli mérkőzéshez is. Ennek köszönhetően teljes gőzerővel tudtak dolgozni, és a mérkőzésen is minden olyan hibát sikerült kiküszöbölniük, ami hátráltathatta volna a játékot. 

Az első és a második szettben hasonlóan szoros küzdelemben volt részük, mint a hazai mérkőzésen. A játszmák végkimeneteléről csak az utolsó pontok döntöttek: a végjátékban mindkét esetben a hazaiak maradtak alul.  A harmadik szettben pedig ebből erőt merítve könnyedén meneteltek előre játékosaink, szinte esélyt sem adva a dunaújvárosi együttesnek. Szinte végig sikerült tartaniuk a 10 pontos előnyt, a játszma elejétől magabiztosan vezetett csapatunk, aminek köszönhetően sikerült felülkerekedniük a DKSE csapatán, és megnyerni a mérkőzést. Ezzel a győzelemmel pedig csapatunk már csak egy lépésre van a döntőtől.

Fésüs Erzsébet: - Boldogok vagyunk, hogy 3:0-ra sikerült legyőznünk ellenfelünket, ez fontos mérkőzés volt, hogy két győzelemmel tudjuk folytatni a párharcot. Tisztában vagyunk azzal, hogy száz százalékos teljesítményt kell hoznunk a következő mérkőzésen a továbbjutás érdekében.

DKSE - Vidux-Szegedi RSE 0:3 (22:25, 22:25, 15:25)
Férfi Röplabda NB I Liga Elődöntő, 2.forduló, Dunaújváros, 70 néző. Vezette: Varga, Varjasi.
Vidux-Szegedi RSE: Piti Richárd, Kasnyik Bence, Tomás Dileo, Kiss Gábor, Davi Pozzobon, Csányi Dániel. Csere: Borsi Levente (libero), Polyák Ábel (libero), Bodnár Lajos, Honti Szilárd, Sarnyai Ákos, Demcsák Balázs.  
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com