Jelszóigénylés

Játékos, tanár és mostantól edző is

Megosztás:
Megjelent: 2023. július 26., szerda
Borsi Leventével készítettünk interjút

Hol és hogyan kezdtél el röplabdázni?

Az Arany János Általános Iskolában kezdtem a röplabdát Varga Tamásnál 4. osztályban, 15 éve. Ami leginkább megfogott az az, hogy a labda nem érhet le a földre, ezért lettem liberó, imádok esni kelni egy-egy nehezebb labdáért.

Hogyan kezdődött a karriered a Szegedi Röplabda Sportegyesületben?

Az SZRSE-hez ugyan így Varga Tamás által kerültem, közben volt ugye a felnőtt csapatnak egy SZTE-EHÖK-ös kitérője, de a klubbal mindig kapcsolatban álltunk.

Mi motivált arra, hogy tanár, valamint edző legyél?

Négy nagyszülőm közül három is pedagógus volt, bár ennek ellenére sokáig fel sem merült bennem, hogy tanár szeretnék lenni. 2017-ben jelenkeztem biológia-testnevelés szakra, de itt sem éreztem még magamban túl nagy motiváltságot. Igazából egyetem 6 félévében az első gyakorlatok során jöttem rá, hogy tetszik és igen is nekem való ez a hivatás.  Játékosként a célom, hogy a Szeged színeiben egyszer egy komolyabb eredményt is elérjünk a hazai bajnokságban vagy kupában, például az első négyben végezni. Tanárként még nagyon frissek a tapasztalatok, edzőként pedig még nincsenek is. Itt egyenlőre a cél az, hogy folyamatosan fejlesszem magam és szépen fokozatosan javítsam a gyerekek készségeit/képességeit akikkel foglalkozok edzésen és  testnevelés órán egyaránt.Kiderült-e már, hogy melyik csapattal fogsz együtt dolgozni? Van-e valami különleges cél, amit kitűztél magadnak a következő szezonra?

Az U15-ös harmad osztályú lánycsapatot kaptam meg a következő szezonra. Egyenlőre őket sem ismerem és a bajnokság többi csapatát sem. Így nehéz eredményt megfogalmazni, de ami biztos hogy nagyon izgatott vagyok és várom a velük való munkát. A cél egyenlőre az önmagukhoz mért fejlődés a szezon során.  Véleményem szerint a férfi csapattal a legjobb 8-ba kerülés a szezon során már  bravúros lenne.Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com