Jelszóigénylés

Visszavághatunk a Szolnoknak

Megosztás:
Megjelent: 2020. december 12., szombat
Lassan mindenki visszatér régi formájához, ezt bizonyítaná a Nusser-legénység.

A Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata vasárnap 15 órától az év utolsó hazai bajnokiján a Szolnokot fogadja az Etelka sori sportcsarnokban. A cél egyértelmű: a Nusser-legénység szeretne visszavágni a Tisza-parti riválisnak, hiszen idegenben úgy szenvedtünk 3:1-es vereséget, hogy hajszálnyira voltunk az ötödik szett kiharcolásától.Nem csak az izgalmas végjáték miatt emlékezetes az említett “odavágó”, hiszen azon a találkozón mutatkozott be a Szegedre játékosként visszatérő Nacsa Gábor. A 16-szoros válogatott röplabdázó leigazolását amennyire csak lehetett, titokban tartottuk, hogy meglepjük a szolnokiakat, és ez sikerült is – az első szettet mi nyertük –, de sajnos a győzelemhez még nem volt elég.

Az a derbi persze nagyon más volt, hiszen a szegedi kezdőcsapatból még csak hárman játszottak, épphogy visszatérve a karanténból. Most viszont már szinte teljes a keretünk, sőt, már mindenki kezdi visszanyerni a második járványhullám előtti formáját.

– Most már bőséggel végeztek edzésmunkát azok is, akik heteket hagytak ki a koronavírus miatt, ez érződik is a tréningeken és a meccseken, egyre jobban összeáll a társaság – kezdte a beszélgetést Nusser Elemér. – Benne van a pakliban, hogy ez egy ötszettes csata lesz, de ami fontosabb: győzelmi eséllyel lépünk pályára. Ehhez akarat és küzdenitudás is kell ebben a nehéz időszakban, és az előző néhány mérkőzésen bőven bizonyítottuk, hogy ilyen erényeket is tudunk csillogtatni, akár egymást követő szoros szettek végén is. Persze fontos, hogy a végeredmény is szép legyen, mi mindent megteszünk! Jövő héten már újabb visszatérőnk lehet, egyre komplettebb a csapatunk, és a dági sikerünk is jót tett a hangulatnak – jegyezte meg a tréner.NB I Férfi Bajnokság Liga Alapszakasz, Szeged
15:00 Vidux-Szegedi RSE  - Szolnoki Röplabda klub
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Csányi Roland

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
Képgaléria
Hír
2024. február 20., kedd
Hír
2024. február 19., hétfő
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com