Jelszóigénylés

Debütálóval utaznak a fontos pontokért

Megosztás:
Megjelent: 2022. április 1., péntek
A Vidux-Szegedi RSE a MEAFC-Miskolc vendége lesz

A Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata a győztes rajt után folytatja a felsőházi rájátszást, a második körben a MEAFC-Miskolc vendége lesz szombaton 18:30-tól.

Debütálóval utazik a csapat, ugyanis Polyák Ábel először kap szerepet a felnőtt keretben. Várhatóan libero poszton játszik majd, a stáb pedig a későbbiekben is számít rá.

A nyomás ott lesz a csapaton, hiszen a Dágot már megelőzte, de a két pont előnnyel induló MÁV-Előre még a Vidux-Szegedi RSE előtt áll a tabellán, az Extraligába pedig csak a rájátszás győztese jut. A győzelem tehát kötelező, hogy maradjon esély a feljutásra, majd jöhet a zsinórban 3 hazai rangadó!

– Papíron ez a legkönnyebb meccs, de nem lesz az, pláne idegenben – hangsúlyozta Fésüs Erzsébet vezetőedző. – Ne feledjük, hogy az alapszakaszban volt egy váratlan vereségünk a Miskolc ellen, ráadásul úgy, hogy egy sima szegedi szettsiker után fordított az ellenfél. Rutinos kulcsjátékosokkal várnak minket, a maximumot hozzák majd ellenünk, így nekünk is így kell játszani, ahogy a teljes rájátszás során is. Örülök Polyák Ábel csatlakozásának, az edzéseken bizonyította, hogy megérdemli a lehetőséget – jegyezte meg a tréner.Férfi röplabda NB I Liga, felsőházi rájátszás, Miskolc
2022. április 2. szombat
18:30 MEAFC-Miskolc – Vidux-Szegedi RSE
Vezetőedző: 
Fésüs Erzsébet.
Másodedzők: Hulmann Zsolt, Jan De Brandt.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com