Jelszóigénylés

Parázs csatával kezdhetjük az évet

Megosztás:
Megjelent: 2021. január 15., péntek
Novemberben izgalmas derbin nyertünk a Miskolc ellen, most jön a visszavágó.

Négy hét után játszik újra a Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata: szombaton 19 órától a MEAFC-Miskolc vendége lesz a Nusser-legénység. Élvonalbeli együttesünk a tavalyi évet remek szériával zárta, hiszen egymás után nyert a közvetlen riválisok, vagyis a Szolnok, a Dág és a Miskolc ellen. Utóbbi klub ellen indult be a henger, még november végén, akkor parázs csatát vívtunk az Etelka soron, most pedig jön az idegenbeli visszavágó.A felsorolt remek eredményekhez nélkülözhetetlen volt, hogy két hónap után újra teljessé vált a keretünk, senkit sem kellett nélkülözni sérülés vagy karantén miatt. Épp ezért Nusser Elemérnek ezt a kérdést tettük fel rögtön: ugye most is hasonló a helyzet?

– Szerencsére igen, ha a mai vírustesztekkel sem lesz gond, akkor teljes kerettel utazhatunk – szólt a megnyugtató válasz a vezetőedzőtől. – Karácsony után rögtön elkezdtük a munkát, hiszen három hetünk volt felkészülni egy újabb fontos derbire. Ha ennyi ideje van egy edzőnek, akár egy mini alapozást is tarthat, de a járvány miatt korlátozott teremlehetőségek miatt most nem éltünk ezzel a módszerrel, a heti három tréningbe mindent bele kellett sűríteni. Januárban egyre inkább komplettnek és labdabiztosnak éreztem a csapatot, egyszer Nacsa Gábor is velünk tudott dolgozni, így izgatottan várjuk a bajnokság folytatását. Tavaly bizonyítottuk, hogy a játék minősége mellett nagy akaraterővel sokra hivatott a csapatunk, jó lenne ezt ismét megmutatni, és akkor biztosan újabb parázs csatát vívunk Miskolcon – fogalmazott Nusser Elemér.

A Vidux-Szegedi RSE programja már alakul, február 14-én Tatán pótoljuk a MÁV Előre elleni elmaradt bajnokit, és a KISTEXT elleni hazai összecsapás pótlása is szervezés alatt áll, hogy február végéig minden meccset le tudjunk játszani, és márciusban kezdődhessen a rájátszás.NB I Férfi Bajnokság Liga Alapszakasz, Miskolc
19:00 MEAFC-MISKOLC - Vidux-Szegedi RSE 
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Csányi Roland

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com