Jelszóigénylés

Parázs csatával kezdhetjük az évet

Megosztás:
Megjelent: 2021. január 15., péntek
Novemberben izgalmas derbin nyertünk a Miskolc ellen, most jön a visszavágó.

Négy hét után játszik újra a Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata: szombaton 19 órától a MEAFC-Miskolc vendége lesz a Nusser-legénység. Élvonalbeli együttesünk a tavalyi évet remek szériával zárta, hiszen egymás után nyert a közvetlen riválisok, vagyis a Szolnok, a Dág és a Miskolc ellen. Utóbbi klub ellen indult be a henger, még november végén, akkor parázs csatát vívtunk az Etelka soron, most pedig jön az idegenbeli visszavágó.A felsorolt remek eredményekhez nélkülözhetetlen volt, hogy két hónap után újra teljessé vált a keretünk, senkit sem kellett nélkülözni sérülés vagy karantén miatt. Épp ezért Nusser Elemérnek ezt a kérdést tettük fel rögtön: ugye most is hasonló a helyzet?

– Szerencsére igen, ha a mai vírustesztekkel sem lesz gond, akkor teljes kerettel utazhatunk – szólt a megnyugtató válasz a vezetőedzőtől. – Karácsony után rögtön elkezdtük a munkát, hiszen három hetünk volt felkészülni egy újabb fontos derbire. Ha ennyi ideje van egy edzőnek, akár egy mini alapozást is tarthat, de a járvány miatt korlátozott teremlehetőségek miatt most nem éltünk ezzel a módszerrel, a heti három tréningbe mindent bele kellett sűríteni. Januárban egyre inkább komplettnek és labdabiztosnak éreztem a csapatot, egyszer Nacsa Gábor is velünk tudott dolgozni, így izgatottan várjuk a bajnokság folytatását. Tavaly bizonyítottuk, hogy a játék minősége mellett nagy akaraterővel sokra hivatott a csapatunk, jó lenne ezt ismét megmutatni, és akkor biztosan újabb parázs csatát vívunk Miskolcon – fogalmazott Nusser Elemér.

A Vidux-Szegedi RSE programja már alakul, február 14-én Tatán pótoljuk a MÁV Előre elleni elmaradt bajnokit, és a KISTEXT elleni hazai összecsapás pótlása is szervezés alatt áll, hogy február végéig minden meccset le tudjunk játszani, és márciusban kezdődhessen a rájátszás.NB I Férfi Bajnokság Liga Alapszakasz, Miskolc
19:00 MEAFC-MISKOLC - Vidux-Szegedi RSE 
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Csányi Roland

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
Képgaléria
Hír
2024. február 20., kedd
Hír
2024. február 19., hétfő
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com