Jelszóigénylés

Idegenben folytatják a döntőt

Megosztás:
Megjelent: 2023. április 26., szerda
Férfi NB I-es játékosaink Miskolcon lépnek majd pályára

Csütörtökön 19:30-tól folytatódik az NB I Liga döntője a Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata számára. A visszavágó mérkőzést idegenben, a MEAFC-Miskolc otthonában rendezik. Azonban a szegedi szurkolóknak sem kell sokat várni, hogy bíztathassák a játékosokat: a bajnoki címért folytatott küzdelem következő fordulóját hétfőn, 19 órától tekinthetik meg az újszegedi Városi Sportcsarnokban.

Játékosaink jó esélyekkel vághatnak neki a küzdelemnek, ugyanis a múlt heti, hazai találkozón 3:2-re sikerült győzelmet aratniuk. Az előnyt viszont csak akkor tarthatják meg, ha a következő rangadón is hasonló sikereket tudnak elérni. A mérkőzésre való felkészülésük során a korábbi hibák javítására fektetik a hangsúlyt, emellett mentálisan is készülnek a közelgő megmérettetésre. A küzdelemre való hangolódásban a Grosics Labdarúgó Akadémia derbije is segíti őket, ugyanis a vasárnapi meccsen játékosaink végzik majd a kezdőrúgást.

Fésüs Erzsébet: - Vasárnap nagyon értékes győzelmet arattunk hazai pályán,  meg tudtuk őrizni a pálya előnyünket. Ennek a győzelemnek viszont akkor lesz meg a teljes értéke, ha tudunk nyerni Miskolcon is. Megpróbáltató mérkőzésre készülünk: nem bízzuk el magunkat az előnyünk miatt, de mégis magabiztosan indulunk majd útnak. Elérkeztünk a szezon legizgalamasabb részéhez, mindenki már egy egészen más hangulatban van, érződik a játékosok hozzáállásán, hogy nem akármilyen mérkőzésre, hanem egy döntőre készülünk. Remélem, hogy csütörtökön meg tudjuk erősíteni a pozícióinkat.

Férfi NB I Röplabda Liga Döntő, 2.forduló, Miskolc
2023.04.27. 19:30 MEAFC-Miskolc - Vidux-Szegedi RSE 
Vezetőedző: 
Fésüs Erzsébet

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com