Jelszóigénylés

Maratoni csatában nyert a Vidux-Szegedi RSE

Megosztás:
Megjelent: 2021. október 31., vasárnap
Férfi NB I-es csapatunk meglepően nehéz meccset vívott Szolnokon.

A Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata ötszettes derbin nyert a Szolnok vendégeként. Nem ez volt a terv, hiszen a Nusser-legénység három pontért utazott a Tisza-parti riválishoz, amely lelkes játékkal alaposan megnehezítette az esélyesebb vendégek dolgát.

Az első szett vízválasztó volt, hiszen egy sima kezdéssel a folytatásra is önbizalmat szereztek volna a szegedi srácok. Ehhez képest egy szoros végjátékban a hazaiaké lett a szett. A folytatásban hiába egyenlítettünk ki, a harmadik szettet ismét hozta a Szolnok, így már csak két pontért lehetett harcba szállni.

Ez össze is jött, a negyedik és ötödik szettben ugyanis hoztuk a kötelezőt, összekaptuk magunkat, amikor nagyon kellett, de így a tabellán lépéselőnybe került a MÁV-Előre. Egy hét múlva lehet javítani, a Nyíregyháza vendégeként.

Nusser Elemér: – Jobb lett volna három pontot hazahozni, hiszen ez volt a célunk. Hullámzó teljesítménnyel egy rendkívül hektikus meccset játszottunk, ami nem tesz jót egy edző pulzusának. Nem voltunk elég aktívak mezőnyben, sokszor mintha azt hitték volna a srácok, hogy valahogy majd megoldjuk. Mindeközben a Szolnok remekül védekezett, így a kontrákkal rendre megleptek minket. Amikor simán nyertünk szettet, akkor minden elsült, de egyébként messze voltunk a csúcsformától.

Szolnoki RK – Vidux-Szegedi RSE 2:3 (25:23, 18:25, 25:17, 11:25, 11:15)
Férfi röplabda NB I Liga, alapszakasz, 3. forduló. Szolnok, városi sportcsarnok, 47 néző. Vezette: Bátkai-Katona, Mezei.
Vidux-Szegedi RSE: Tomas Dileo, Piti Richárd, Nacsa Gábor, Kiss Gábor, Davi Pozzobon, Csányi Dániel. Csere: Borsi Levente (libero), Bodnár Lajos, Csendes Csaba, Inhoff Attila, Honti Szilárd, Demcsák Balázs, Váradi Zoltán (libero).
Vezetőedző: Nusser Elemér.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com