Jelszóigénylés

Rangadó mérkőzés Szegeden

Megosztás:
Megjelent: 2022. október 19., szerda
NB I-es férfi csapatunk a Dág ellen küzd meg

Izgalomból ismét nem lesz hiány szurkolóinknak: a Vidux-Szegedi RSE felnőtt férfi csapata szombaton 17:00 órakor mérkőzik meg hazai pályán a DÁG KSE együttese ellen.
A korábbi szezonok tapasztalatai alapján egy lebilincselő mérkőzésre számíthatunk: izgalmas, hosszú labdamenetekkel, bravúros támadásokkal, megingathatatlan védekezésekkel, hiszen az erőviszonyok kiegyenlítettek. Előnyt, valamint motivációt jelenthet viszont számunkra, hogy míg csapatunk az előző két fordulóról győzelemmel, addig a DÁG vereséggel távozott.

- Fésüs Erzsébet: Úgy gondolom, nem árulok zsákbamacskát azzal, ha azt mondom, a hétvégi mérkőzés a Dág ellen nem a könnyű mérkőzések közé tartozik. Hasonlóak az erőviszonyok, amit az is mutat, hogy minden eddigi alkalommal kiélezett meccseket játszottunk velük. Bár jobb előjelekkel indulunk neki ennek a fordulónak, hiszen mögöttünk két nyert küzdelem áll, nem bízzuk el magunkat, és nem ezt vesszük alapul: ez abból a szempontból fontos nekünk, hogy tudunk miből erőt, motivációt meríteni. Izgatottan várom, mit hoz számunkra a harmadik forduló.

Férfi NB I Alapszakasz, Szeged, Lila iskola 
2022.10.22. 17:00 Vidux-Szegedi RSE - DÁG KSE
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
Hír
Hír
2024. február 27., kedd
Hír
Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com