Jelszóigénylés

Negyedszer is győzzük le a Dágot!

Megosztás:
Megjelent: 2022. április 22., péntek
A Vidux-Szegedi RSE ismét várja a szurkolókat!

A legutóbbi két hazai mérkőzés fantasztikus hangulatot hozott, ami holnap fokozódhat: a Vidux-Szegedi RSE ezúttal a Dágot fogadja szombaton 18 órától a Lila iskolában. A felsőházi rájátszásban minden meccs óriási csatát hozott, ismét erre számítunk, a közönségszórakoztató játék garantált. Gyertek szurkolni minél többen, töltsük meg a tornatermet, zúgjon a “Hajrá, Szeged”!

Ebben a szezonban háromszor találkoztunk a Dággal, mindhárom alkalommal nyertünk, és mindig másként. Sima és szoros háromszettes győzelmet is arattunk, illetve az ellenfél három meccslabdája után egy emlékezetes fordítást is összehozott a Vidux-Szegedi RSE.

Most az öt szett nem fér bele, három vagy négy szettben kellene győznünk, hogy továbbra is éljen az esély az Extraligába jutásra. Ehhez kérjük lelkes szurkolóink újabb segítségét!

– Két hetünk volt felkészülni erre a derbire, ami munkával és húsvéti pihenéssel is telt, illetve sajnos betegségekkel – számolt be Fésüs Erzsébet vezetőedző. – Szerencsére már mindenki meggyógyult, így jól jöttünk ki ebből a helyzetből, és tudtuk csiszolni a játékunkat, pár keményebb kondiedzés is belefért a programba. Önbizalmat ad az eddigi három győzelem a Dág ellen, de ahhoz, hogy a negyedik is összejöjjön, szükség lesz a közönségre. Elképesztő volt a hangulat legutóbb, szeretnénk újra átélni, sok erőt ad a játékosoknak – hangsúlyozta a tréner.

Férfi röplabda NB I Liga, felsőházi rájátszás, Szeged, Lila iskola
2022. április 23. szombat
18:00 Vidux-Szegedi RSE – Dág KSE
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.
Másodedzők: Hulmann Zsolt, Jan De Brandt.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
Képgaléria
Hír
2024. február 20., kedd
Hír
2024. február 19., hétfő
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com