Jelszóigénylés

Negyedszer is győzzük le a Dágot!

Megosztás:
Megjelent: 2022. április 22., péntek
A Vidux-Szegedi RSE ismét várja a szurkolókat!

A legutóbbi két hazai mérkőzés fantasztikus hangulatot hozott, ami holnap fokozódhat: a Vidux-Szegedi RSE ezúttal a Dágot fogadja szombaton 18 órától a Lila iskolában. A felsőházi rájátszásban minden meccs óriási csatát hozott, ismét erre számítunk, a közönségszórakoztató játék garantált. Gyertek szurkolni minél többen, töltsük meg a tornatermet, zúgjon a “Hajrá, Szeged”!

Ebben a szezonban háromszor találkoztunk a Dággal, mindhárom alkalommal nyertünk, és mindig másként. Sima és szoros háromszettes győzelmet is arattunk, illetve az ellenfél három meccslabdája után egy emlékezetes fordítást is összehozott a Vidux-Szegedi RSE.

Most az öt szett nem fér bele, három vagy négy szettben kellene győznünk, hogy továbbra is éljen az esély az Extraligába jutásra. Ehhez kérjük lelkes szurkolóink újabb segítségét!

– Két hetünk volt felkészülni erre a derbire, ami munkával és húsvéti pihenéssel is telt, illetve sajnos betegségekkel – számolt be Fésüs Erzsébet vezetőedző. – Szerencsére már mindenki meggyógyult, így jól jöttünk ki ebből a helyzetből, és tudtuk csiszolni a játékunkat, pár keményebb kondiedzés is belefért a programba. Önbizalmat ad az eddigi három győzelem a Dág ellen, de ahhoz, hogy a negyedik is összejöjjön, szükség lesz a közönségre. Elképesztő volt a hangulat legutóbb, szeretnénk újra átélni, sok erőt ad a játékosoknak – hangsúlyozta a tréner.

Férfi röplabda NB I Liga, felsőházi rájátszás, Szeged, Lila iskola
2022. április 23. szombat
18:00 Vidux-Szegedi RSE – Dág KSE
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.
Másodedzők: Hulmann Zsolt, Jan De Brandt.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com