Jelszóigénylés

Harmadik helyen végzett a Szegedi RSE Sümegen

Megosztás:
Megjelent: 2019. szeptember 14., szombat
Izgalmas mérkőzéseket játszott csapatunk.

Korai kelés és hosszú utazás után érkezett meg csapatunk a csodás fekvésű Sümeg városába. 

A Botos Ferenc Emléktorna minden összecsapása összesen három szettig tartott. Az első mérkőzését a PTE-PEAC ellen játszotta a Szegedi RSE. A közel ötórás buszutat követően kellett egy fél szett, mire testben is megérkezett csapatunk a tornára, hiszen az összecsapás elejét pár ki nem kényszerített hiba is tarkította. A játszma közepétől a fiúk aztán szépen fokozatosan elkezdték ledolgozni a már 7 pontos hátrányukat, és nagyot küzdve sikerült is megnyerni a szettet. Ezt követően magabiztos játékot mutattak Csányi Dánielék, így nagy előnnyel nyerték a második játékrészt. A sikert követően a harmadik etapban pihenőt kapott az addigi kezdő csapat, így a cseréket küldte pályára Nusser Elemér. Izgalmas összecsapás kerekedett, mindkét fél akarta a győzelmet, de egy-egy hiba miatt egyik csapat sem tudott nagyobb előnyt kiépíteni. A végjátékhoz érve aztán csak tovább fokozódott a hangulat, oda-vissza fordították az állást a felek, végül aztán a pécsieknek pattant jobban a legvégén a labda, így (2:1)-te nyertük az első összecsapásunkat NBI-es csapatként.

Jó ritmusban kezdődött a második mérkőzésünk, mindkét csapat odatette magát. A Szeged mindig visszazárkózott a pár pontos hátrányból, de székesfehérvári csapat egészen a szett végéig tartani tudta előnyét. Fülöp Norbert (21:22)-nél két ász nyitással megfordította az állást,de végül szoros csatában ellenfelünk nyerte a játszmát. A második etap is minimális fehérvári előnnyel indult, de (10:10)-nél már zárkóztak mieink. Ezután ismét a MÁV Előre vette át az irányítást, és bár egyszer még (15:14)-re zárkózott a Szegedi RSE, az ellenfél végül biztosan hozta a szett végét. A harmadik játszmában ismét az addigi cserék léptek pályára a mieinknél. Nagyon lelkes játékkal folyamatosan lopkodta a pontokat a Szeged, és már (17:10) is állt az eredményjelzőn a javunkra. Ekkor a fehérváriak minimalizálták a hibákat, majd zsinórban 7 pontot szerezve átvették a vezetést. Nem adták fel a mieink, és nagy izgalmak mellett újra fordított a Szegedi RSE, megszerezve ezzel a szettgyőzelmet.

A Sümegi SE elleni mérkőzés Fülöp Norbert 5 ászával kezdődött, majd nagyon határozott játékot mutatva és az ellenfél apró pontatlanságait kihasználva 19:9-re is ellépett a Szegedi RSE, így be is húzta a szettet. A második játszmára feljavult a tornarendező csapat, és kemény csata alakult ki a pályán. A hazai közönség remek hangulatot teremtett a csarnokban, belehajszolva övéit a szoros szettgyőzelembe. Az utolsó játékrészre ismét játékosokat cseréltek a szegediek, a Sümeg pedig összeszedettebb játékkal rukkolt elő és megnyerte a mérkőzést.

További edzői és játékos értékelés és még több információ a tornánkról megtalálható Facebook illetve Instagram oldalunkon!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com