Jelszóigénylés

Harmadik helyen végzett a Szegedi RSE Sümegen

Megosztás:
Megjelent: 2019. szeptember 14., szombat
Izgalmas mérkőzéseket játszott csapatunk.

Korai kelés és hosszú utazás után érkezett meg csapatunk a csodás fekvésű Sümeg városába. 

A Botos Ferenc Emléktorna minden összecsapása összesen három szettig tartott. Az első mérkőzését a PTE-PEAC ellen játszotta a Szegedi RSE. A közel ötórás buszutat követően kellett egy fél szett, mire testben is megérkezett csapatunk a tornára, hiszen az összecsapás elejét pár ki nem kényszerített hiba is tarkította. A játszma közepétől a fiúk aztán szépen fokozatosan elkezdték ledolgozni a már 7 pontos hátrányukat, és nagyot küzdve sikerült is megnyerni a szettet. Ezt követően magabiztos játékot mutattak Csányi Dánielék, így nagy előnnyel nyerték a második játékrészt. A sikert követően a harmadik etapban pihenőt kapott az addigi kezdő csapat, így a cseréket küldte pályára Nusser Elemér. Izgalmas összecsapás kerekedett, mindkét fél akarta a győzelmet, de egy-egy hiba miatt egyik csapat sem tudott nagyobb előnyt kiépíteni. A végjátékhoz érve aztán csak tovább fokozódott a hangulat, oda-vissza fordították az állást a felek, végül aztán a pécsieknek pattant jobban a legvégén a labda, így (2:1)-te nyertük az első összecsapásunkat NBI-es csapatként.

Jó ritmusban kezdődött a második mérkőzésünk, mindkét csapat odatette magát. A Szeged mindig visszazárkózott a pár pontos hátrányból, de székesfehérvári csapat egészen a szett végéig tartani tudta előnyét. Fülöp Norbert (21:22)-nél két ász nyitással megfordította az állást,de végül szoros csatában ellenfelünk nyerte a játszmát. A második etap is minimális fehérvári előnnyel indult, de (10:10)-nél már zárkóztak mieink. Ezután ismét a MÁV Előre vette át az irányítást, és bár egyszer még (15:14)-re zárkózott a Szegedi RSE, az ellenfél végül biztosan hozta a szett végét. A harmadik játszmában ismét az addigi cserék léptek pályára a mieinknél. Nagyon lelkes játékkal folyamatosan lopkodta a pontokat a Szeged, és már (17:10) is állt az eredményjelzőn a javunkra. Ekkor a fehérváriak minimalizálták a hibákat, majd zsinórban 7 pontot szerezve átvették a vezetést. Nem adták fel a mieink, és nagy izgalmak mellett újra fordított a Szegedi RSE, megszerezve ezzel a szettgyőzelmet.

A Sümegi SE elleni mérkőzés Fülöp Norbert 5 ászával kezdődött, majd nagyon határozott játékot mutatva és az ellenfél apró pontatlanságait kihasználva 19:9-re is ellépett a Szegedi RSE, így be is húzta a szettet. A második játszmára feljavult a tornarendező csapat, és kemény csata alakult ki a pályán. A hazai közönség remek hangulatot teremtett a csarnokban, belehajszolva övéit a szoros szettgyőzelembe. Az utolsó játékrészre ismét játékosokat cseréltek a szegediek, a Sümeg pedig összeszedettebb játékkal rukkolt elő és megnyerte a mérkőzést.

További edzői és játékos értékelés és még több információ a tornánkról megtalálható Facebook illetve Instagram oldalunkon!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
Képgaléria
Hír
2024. február 20., kedd
Hír
2024. február 19., hétfő
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com