Jelszóigénylés

Megvan a harmadik NB I-es győzelem!

Megosztás:
Megjelent: 2019. december 20., péntek
Mindenki jól járt az év utolsó felnőtt férfi mérkőzésével.

A Vidux-Szegedi RSE a mai találkozóig két győzelmet gyűjtött a férfi élvonalban, a Pécs ellen hazai és idegenbeli siker révén, most pedig itt volt az esély a harmadik diadalra. Ehhez Kunhegyesre kellett utazni, ahol a magyar U17-es válogatott várta Nusser Elemér legénységét, hiszen a korosztályos nemzeti csapat most gőzerővel készül az Európa-bajnoki selejtezőkre. Bár nem volt könnyű meccs, de az ötödik szettben sikerült behúzni a bajnoki pontokat, így sikerélménnyel, valamint olyan mérleggel mehet karácsonyozni NB I-es csapatunk, amit az őszi szezon kezdete előtt alá is írt volna.
– Az idei mérlegünk így tényleg szebb lett, de abban biztosak lehetünk: tavasszal sokkal jobb játék kell ahhoz, hogy újabb fontos győzelmeket arassunk! – hangsúlyozta a tréner. – Látszott rajtunk, hogy év végi meccsről van szó, kicsit már karácsonyi hangulatban, a két legjobb feladónk nélkül. Erre a szezon végi derbire már nem tudtunk túlságosan felpörögni, bár az első szettben még ez nem látszott, akkor nem hibáztunk túl sokat – jegyezte meg Nusser Elemér.

A folytatásban már sajnos több hiba csúszott a szegedi játékba, amit a lelkes fiatalok ki is használtak.

– Szoros meccs lett belőle, de ennél is érdekesebb, hogy nagyon hullámzó lett. Egyszer az egyik félnek nem ment, a következő szettben a másiknak. Az persze biztos, hogy jó egy ilyen sikerélménnyel az ünnepekre menni, hiszen nyáron nem feltétlenül gondoltuk, hogy három győzelemmel állunk majd az év végén. Szintén pozitívum, hogy mindenki jól járt: mi elértük a harmadik sikert, a válogatottnál pedig azt mondták, számukra nagyon hasznos volt ez a találkozó. Szurkolóinknak köszönjük az idei támogatást és a hazai meccseken a fantasztikus hangulatot, minden drukkerünknek áldott, békés karácsonyi ünnepeket, és sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk! – nyilatkozta Nusser Elemér.

NBI Férfi Bajnokság, Kunhegyes
Magyar Utánpótlás Válogatott - Vidux-Szegedi RSE 2:3 (22:25)(25:23)(16:25)(25:14)(9:15)
Vidux-Szegedi RSE: Piti Richárd, Bodnár Lajos, Farkas Baráti Attila, Kiss Gábor, Nagy Zsolt, Csányi Dániel. Csere: Borsi Levente (libero), Váradi Zoltán (libero), Fülöp Norbert, Honti Szilárd, Berentés Béla, Inhoff Attila, Demcsák Balázs, Sarnyai Ákos. 
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Bondor Tamás 

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com