Jelszóigénylés

Fontos mérkőzés vár a Vidux-Szegedi RSE csapatára

Megosztás:
Megjelent: 2019. október 15., kedd
A győzelemért lép pályára Nusser Elemér alakulata.

Csapatunk vasárnap a Férfi NBI-es Bajnokság harmadik mérkőzését játssza a Sümegi Röplabda Egyesület otthonában. 
 A Sümegi RE az első NBI-es mérkőzését hétfőn játszotta a Kecskeméti RC ellen, ahol 3:0-s (25:16)(25:15)(25:16) szettarányú vereséget szenvedtek. 
Bitó Attila a múlt pénteki Magyar Kupa mérkőzésen csapatkapitányként léphetett pályára, mivel Fülöp Norbert igazoltan volt távol a csapattól. Norbi szombaton feleségül vette kedvesét, Rékát. 

-Szerintem az egész csapat nevében mondhatom, hogy fáradtan érkeztünk meg Kazincbarcikára, mivel a játékosok nagy része a délelőtt folyamán dolgozott. - kezdte a beszélgetést Bitó Attila. - Ez és a hosszú út is igencsak érződött rajtunk. Sajnos nem tudtuk azt a tempót diktálni mint az itthoni találkozón.

A Vidux-Szegedi RSE számára a Sümeg csapata nem ismeretlen, szeptemberben felkészülési tornát játszottunk otthonukban a Botos Ferenc Eléktornán. Akkor egy hullámzó mérkőzésen 1:2 szettaránnyal (25:15)(21:25)(14:25) a házigazda nyert és hozta el a tornagyőzelmet. 

-Sajnos én nem tudtam részt venni a felkészülési tornán, így nem láttam még a Sümeg csapatát, de a többiek és az edzőnk elmondása szerint hasonló játékerőt képviselnek mint mi. A torna óta nagyon sokat dolgoztunk és mindent meg fogunk tenni azért, hogy megszerezzük első győzelmünket az NBI-es bajnokságban! - zárta a beszélgetést a Bitó.

Terveink szerint csütörtökön egy felkészülési torna keretein belül fogadtuk volna a romániai Arad csapatát, de a mérkőzés végül nem kerül megrendezésre, ettől függetlenül csapatunk minden erejét mozgósítva készül a hétvégi összecsapásra!

NBI Férfi Bajnokság A-csoport, Sümeg
16:30 Sümegi Röplabda Egyesület - Vidux-Szegedi RSE
Vezetőedző:
Nusser Elemér
Másodedző: Bondor Tamás

A mérkőzést élőben közvetítjük egyesületünk Facebook oldalán!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com