Jelszóigénylés

Ha jön a hullámvölgy, ki kell használni!

Megosztás:
Megjelent: 2020. január 23., csütörtök
Férfi NB I-es csapatunk vasárnap a Dunaferr vendége lesz.

Múlt héten nem volt mérkőzése férfi NB I-es csapatunknak, ami jól is jött, ugyanis a Vidux-Szegedi RSE kerete azokban a napokban elég foghíjas volt. Többen betegség és sérülés miatt hiányoztak a tréningekről, de ezen a héten már szinte teljes csapattal, újult erővel dolgoznak Nusser Elemér tanítványai. A következő feladat nem egyszerű: vasárnap 16.30-tól a Dunaferr otthonában lépnek pályára a fiúk.
Dunaújvárosi ellenfelünk a tabella második helyén áll, de nem csak ezért számít nagy falatnak.


 
– A Dunaferr több játékost is ad az U19-es válogatottunknak, amely nemrég továbbjutott az Európa-bajnoki előselejtezőből. A keretük tehát jó, de egyben fiatal is, ami hullámvölgyeket hozhat ellenfelünk játékában. Ha ilyesmi történik, akkor a megingást kihasználva reális esélyünk lehet szettet hozni – véli Nusser Elemér vezetőedző. – A sokszoros felnőtt válogatott, Mészáros Dömötör is a hazaiakat erősíti majd, így nem mi vagyunk az esélyesek, de megteszünk mindent – nyilatkozta a tréner.
 

Férfi csapatunk legutóbb a Szolnok ellen vívott bajnoki mérkőzést, amelyen megsüvegelendő teljesítményt nyújtott, Tisza-parti riválisunk csak a végjátékokban volt jobb.

– Az akkor mutatott produkcióra nyugodtan lehetett építeni a munka folytatását, ezért is sajnáltam, hogy többen kiestek az edzésből, múlt héten csak nyolc-tíz ember tudott a tréningekre jönni. Ezen a héten acélosabbak vagyunk, már csak a vállsérüléssel bajlódó Nagy Zsolt hiányzik – árulta el Nusser Elemér.

NBI Férfi Liga Alapszakasz II. , Dunaújváros
16:30 Dunaferr SE - Vidux-Szegedi RSE
Vezetőedző:
Nusser Elemér
Másodedző: Bondor Tamás

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com