Jelszóigénylés

Ha jön a hullámvölgy, ki kell használni!

Megosztás:
Megjelent: 2020. január 23., csütörtök
Férfi NB I-es csapatunk vasárnap a Dunaferr vendége lesz.

Múlt héten nem volt mérkőzése férfi NB I-es csapatunknak, ami jól is jött, ugyanis a Vidux-Szegedi RSE kerete azokban a napokban elég foghíjas volt. Többen betegség és sérülés miatt hiányoztak a tréningekről, de ezen a héten már szinte teljes csapattal, újult erővel dolgoznak Nusser Elemér tanítványai. A következő feladat nem egyszerű: vasárnap 16.30-tól a Dunaferr otthonában lépnek pályára a fiúk.
Dunaújvárosi ellenfelünk a tabella második helyén áll, de nem csak ezért számít nagy falatnak.


 
– A Dunaferr több játékost is ad az U19-es válogatottunknak, amely nemrég továbbjutott az Európa-bajnoki előselejtezőből. A keretük tehát jó, de egyben fiatal is, ami hullámvölgyeket hozhat ellenfelünk játékában. Ha ilyesmi történik, akkor a megingást kihasználva reális esélyünk lehet szettet hozni – véli Nusser Elemér vezetőedző. – A sokszoros felnőtt válogatott, Mészáros Dömötör is a hazaiakat erősíti majd, így nem mi vagyunk az esélyesek, de megteszünk mindent – nyilatkozta a tréner.
 

Férfi csapatunk legutóbb a Szolnok ellen vívott bajnoki mérkőzést, amelyen megsüvegelendő teljesítményt nyújtott, Tisza-parti riválisunk csak a végjátékokban volt jobb.

– Az akkor mutatott produkcióra nyugodtan lehetett építeni a munka folytatását, ezért is sajnáltam, hogy többen kiestek az edzésből, múlt héten csak nyolc-tíz ember tudott a tréningekre jönni. Ezen a héten acélosabbak vagyunk, már csak a vállsérüléssel bajlódó Nagy Zsolt hiányzik – árulta el Nusser Elemér.

NBI Férfi Liga Alapszakasz II. , Dunaújváros
16:30 Dunaferr SE - Vidux-Szegedi RSE
Vezetőedző:
Nusser Elemér
Másodedző: Bondor Tamás

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
Képgaléria
Hír
2024. február 20., kedd
Hír
2024. február 19., hétfő
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com