Jelszóigénylés

Eljött a lezser pszichológia ideje

Megosztás:
Megjelent: 2019. november 27., szerda
Férfi NB I-es csapatunk vasárnap 18 órától a MAFC-ot fogadja.

A Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata számára komoly csalódás volt a vasárnapi, Sümeg elleni vereség, hiszen nyert szett nélkül kapott ki az együttes. Nusser Elemér vezetőedző már akkor is utalt rá, hogy a felkészülés során ennek semmilyen előjele nem volt, így biztosan mentális gond okozta a vártnál jóval gyengébb játékot. Ennek szellemében alakította a mester az e heti munkát, hiszen rögtön jön a lehetőség a bizonyításra: vasárnap 18 órától a MAFC-ot fogadják a srácok.
– Sokat gondolkodtam, és arra jutottam, semmi értelme nincs keményen leszúrni a srácokat – kezdte a beszélgetést Nusser Elemér. – A tét így is agyonnyomta őket a meccsen, a mozdulataikon érződött, hogy görcsösen játszanak. Ráadásul rajtuk is láttam az öltözőben, hogy tiszta szívből sajnálják a történteket, őket is megviselte a meccs. Éppen ezért arra jutottam, hogy eljött a lezser pszichológia ideje – nyilatkozta a tréner.

Mit is jelent ez pontosan? – merül fel a kérdés egy olyan bajnoki előtt, amelyen hazai pályán lehet javítani.

– A hét első edzésén elő sem került a röplabda. Játékos feladatok, futball és kondizás szerepelt a programban. Szerettem volna egy jó hangulatú tréninggel oldani a görcsösséget. Remélem, hogy ennek lesz eredménye, hiszen ha elkapjuk a fonalat, akkor jó meccset lehet vívni a MAFC ellen. Lezseren oda kell állni, bátran játszani, kőkeményen ütni a szervákat. Ha ez a kívánságom teljesül, akkor a közönség is jól szórakozik majd, és a fiúk válláról is lekerül a súly – véli Nusser Elemér.

NBI Férfi Bajnokság, Szeged
18:00 Vidux-Szegedi RSE - MAFC-BME 
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Bondor Tamás

Jelezd Te is, hogy ott leszel a mérkőzésen a Facebook Eseményünk által!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com