Jelszóigénylés

Eljött a lezser pszichológia ideje

Megosztás:
Megjelent: 2019. november 27., szerda
Férfi NB I-es csapatunk vasárnap 18 órától a MAFC-ot fogadja.

A Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata számára komoly csalódás volt a vasárnapi, Sümeg elleni vereség, hiszen nyert szett nélkül kapott ki az együttes. Nusser Elemér vezetőedző már akkor is utalt rá, hogy a felkészülés során ennek semmilyen előjele nem volt, így biztosan mentális gond okozta a vártnál jóval gyengébb játékot. Ennek szellemében alakította a mester az e heti munkát, hiszen rögtön jön a lehetőség a bizonyításra: vasárnap 18 órától a MAFC-ot fogadják a srácok.
– Sokat gondolkodtam, és arra jutottam, semmi értelme nincs keményen leszúrni a srácokat – kezdte a beszélgetést Nusser Elemér. – A tét így is agyonnyomta őket a meccsen, a mozdulataikon érződött, hogy görcsösen játszanak. Ráadásul rajtuk is láttam az öltözőben, hogy tiszta szívből sajnálják a történteket, őket is megviselte a meccs. Éppen ezért arra jutottam, hogy eljött a lezser pszichológia ideje – nyilatkozta a tréner.

Mit is jelent ez pontosan? – merül fel a kérdés egy olyan bajnoki előtt, amelyen hazai pályán lehet javítani.

– A hét első edzésén elő sem került a röplabda. Játékos feladatok, futball és kondizás szerepelt a programban. Szerettem volna egy jó hangulatú tréninggel oldani a görcsösséget. Remélem, hogy ennek lesz eredménye, hiszen ha elkapjuk a fonalat, akkor jó meccset lehet vívni a MAFC ellen. Lezseren oda kell állni, bátran játszani, kőkeményen ütni a szervákat. Ha ez a kívánságom teljesül, akkor a közönség is jól szórakozik majd, és a fiúk válláról is lekerül a súly – véli Nusser Elemér.

NBI Férfi Bajnokság, Szeged
18:00 Vidux-Szegedi RSE - MAFC-BME 
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Bondor Tamás

Jelezd Te is, hogy ott leszel a mérkőzésen a Facebook Eseményünk által!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
Képgaléria
Hír
2024. február 20., kedd
Hír
2024. február 19., hétfő
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com