Jelszóigénylés

Magabiztos győzelemmel zártuk az évet az Extraligában!

Megosztás:
Megjelent: 2023. december 17., vasárnap
A Vidux-Szegedi RSE végig kezében tartotta a TFSE elleni bajnokit

A Vidux-Szegedi RSE férfi csapata sima sikerrel zárta az évet az Extraligában, ugyanis a TFSE vendégeként 3:0–ra győzött, így pedig elérte az esztendő végére kitűzött célját.

Mindenképp jó játékkal és győzelemmel akarta zárni az évet Berkes Zoltán legénysége, a papírforma is a Vidux-Szegedi RSE sikerét ígérte, de ezt nem lehetett biztosra venni. Egyrészt a TFSE egyre jobb játékot mutatott az utóbbi időben, másrészt emlékezhetünk: a fővárosi ellenfél alaposan megnehezítette a dolgunkat hazai pályán, egy pontot el is vitt Szegedről.

Ezúttal nem kellett izgulni, legfeljebb a harmadik szettben, de az addigi szegedi menetelés alapján már tudtuk, kézben van a meccs. Végül a TFSE nem is tudta kiharcolni a túlórát, így három szettben, végig magabiztos játékkal nyert a Vidux-Szegedi RSE.

Ezzel a győzelemmel a Vidux-Szegedi RSE elérte az év végére (is) kitűzött célt, hiszen a felsőházi rájátszást érő 8. helyre jött fel az Extraligában. Az alapszakasz márciusi hajrájában legalább ilyen jó pozícióban szeretne lenni a csapat, hogy a play-off során Magyarország legjobb klubjaival vegye fel a versenyt.

Berkes Zoltán: - Szerettük volna jó teljesítménnyel és sikerrel zárni az évet, ami össze is jött, hiszen magabiztos játékkal győztünk. Különösen örülök ennek egy olyan ellenféllel szemben, amely az elmúlt hetekben egyre jobb formát mutatott. Végig mi irányítottuk a mérkőzést. Voltak ugyan hullámvölgyek, de mindig volt egy játékos, aki túllendített minket ezen. Igazi csapatmunka volt! Szép évzárás, amely a jövőt illetően is bizakodásra ad okot. Kellemes ünnepeket kívánunk minden szurkolónknak, különösen hálásak vagyunk a hazai meccseken teremtett remek hangulatért! Ránk fér a pihenés, bár nem tart sokáig, hiszen januárban máris fontos meccsekkel folytatjuk a szezont.


TFSE – Vidux-Szegedi RSE 0:3 (20–25, 16–25, 23–25)
Férfi röplabda Extraliga, alapszakasz, 12. forduló. Budapest, Dr. Koltai Jenő Sportközpont, 80 néző. Vezette: Bibók, Tillmann.
TFSE: Balázs, Gebhardt, Mihucz, Quintz, Tóth K., Tóth M. Csere: Laczi (liberó), Füzék, Horváth, Knobloch, Winter, Merkler. Vezetőedző: Nagy Gergely.
Vidux-Szegedi RSE: Piti, Bodnár, Gönczi, Kiss, Pozzobon, Csányi. Csere: Borsi (liberó). Vezetőedző: Berkes Zoltán.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com