Jelszóigénylés

Indul a Magyar Kupa

Megosztás:
Megjelent: 2022. november 8., kedd
Felnőtt férfi csapatunk a Rákosmentével küzd meg

A férfi röplabda magyar kupa szerdán kezdődik NB I-es csapatunk számára: 19:00 órakor fogadjuk a Gamma Party Co együttesét a Városi Sportcsarnokban.
A korábbi évekkel ellentétben idén olyan ellenféllel küzdhetünk meg a kupa első két mérkőzésén, akikkel azonos bajnokságban játszunk az év többi részében, és akik ellen van már játéktapasztalatunk is. A holnapi mérkőzés nagyon fontos csapatunk számára, hiszen ezen, és majd a későbbi visszavágó eredményén múlik, hogy tovább jutnak-e a következő fordulókra. A mérkőzést még különlegessé teszi az a tény is, hogy a Rákosmentével a közeljövőben az NB I-es bajnokság keretein belül is játszunk majd.

Fésüs Erzsébet: Nagyon készülünk erre a mérkőzésre, hiszen egymás után három meccset fogunk játszani a Gamma Party Co együttesével, vagyis a Rákosmentével. Bízom benne, hogy olyan teljesítményt tudunk majd nyújtani, amivel tovább fogunk tudni jutni. A Városi sportcsarnokban fogunk játszani Szegeden, és szerencsénkre ma tudunk is ott edzeni, meg tudjuk szokni a pályát. Biztos, hogy másabb lesz ez a kupa meccs, mint a bajnoki fordulók, mind hangulatában, mind lebonyolításában. Remélem, hogy meg tudjuk mutatni azt, ami bennünk van, és egy izgalmas meccset láthatnak majd a szurkolóink.

 

Férfi Magyar Kupa Nyolcaddöntő, Szeged, Városi Sportcsarnok
2022.11.09. 19:00 Vidux-Szegedi RSE - GAMMA PARTY•CO
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

 

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
Képgaléria
Hír
2024. február 20., kedd
Hír
2024. február 19., hétfő
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com