Jelszóigénylés

Klubtörténelmi siker kapujában állunk

Megosztás:
Megjelent: 2021. március 4., csütörtök
Nem mi vagyunk a felsőházi rájátszás esélyesei, de a szombati ki-ki meccsen bármi megtörténhet.

Klubtörténelmi siker kapujában áll a Vidux-Szegedi RSE: ha férfi NB I-es csapatunk szombat este Tatán 3:0-ra vagy 3:1-re győz a MÁV ELŐRE elleni alapszakasz mérkőzésen, akkor a felsőházi rájátszásban folytatja a szezont. Egyesületünk számára már az is kisebb csoda, hogy ki tudtuk harcolni egy ilyen ki-ki meccset az utolsó fordulóra, hiszen az élvonalbeli mezőnyben minket érintett leginkább a koronavírus-járvány második hulláma, így döcögősen indult az idény.

A mindent eldöntő szombati derbi 19 órakor kezdődik, ettől a pillanattól rendkívül koncentrált játékra lenne szükség, hiszen Nusser Elemér vezetőedző többször is elmondta: óriási bravúr lenne a sima győzelem, papíron jóval erősebb a két légióst is soraiban tudó székesfehérvári rivális. A MÁV ELŐRE novemberben járt Szegeden, 3:0-ra nyert ellenünk, méghozzá rendkívül szoros szettekben, a három játékrészből kettő is csak kétpontos különbséggel dőlt el.

- A hazai találkozó egészen más volt, ellenfelünk lazán állt hozzá, most viszont számára is nagy a tét – hangsúlyozta Nusser Elemér, a Vidux-Szegedi RSE vezetőedzője. – Tényleg csodaszámba menne a győzelmünk, a MÁV ELŐRE a párharc egyértelmű esélyese, de megpróbálunk mindent. Az edzéseken azt látom, hogy az akaraterőn semmi sem fog múlni. Azért van bennem egy kis félsz, hiszen néha már azt érzem, hogy túlságosan is akarnak a srácok, nem szeretném, hogy ennek nyögés legyen a vége. Becsülettel készül mindenki, a fiúk rendkívüli módon koncentrálnak az edzéseken. Az előző fordulóban a Dág alaposan megszorongatta ellenfelünket, a felvételek alapján természetesen kielemezzük, hogy milyen gyenge pontokat mutatott akkor a MÁV ELŐRE. Kíváncsian figyelem majd tanítványaimat a mérkőzés előtti bemelegítésnél, sokatmondó lehet, hogy ott nyugodtak és magabiztosak lesznek-e. A felszabadult játék lehet a kulcs, nem szabad teherként megélni ezt a lehetőséget – véli a mester.NB I Férfi Bajnokság Liga Alapszakasz, Tata
19:00 MÁV ELŐRE Bericap - Vidux-Szegedi RSE
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Csányi Roland

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
Képgaléria
Hír
2024. február 20., kedd
Hír
2024. február 19., hétfő
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com