Jelszóigénylés

Nem jártak sikerrel a tétmeccsen

Megosztás:
Megjelent: 2023. február 10., péntek
NB I-es csapatunk vereséget szenvedett Miskolcon

Folytatódtak a hullámvölgyek a Vidux-Szegedi RSE NB I-es csapata számára: A MEAFC-Miskolc elleni tétmeccsen hárompontos vereséget szenvedtek.

Korábban kiderült, hogy ezen a mérkőzésen múlik majd, hogy megtarthatják-e a bajnokságban elfoglalt pozíciójukat, vagy az első helyet a rivális Miskolc veheti majd át. Bár együttesünk idáig óriási előnnyel rendelkezett, a két vesztett meccsel minimálisra csökkent ez a fölény, ezen a fordulón pedig teljesen meg is szűnt. A mai összecsapásra ismét teljes gőzerővel készült a csapat, viszont a felkészülést több betegség is nehezítette. Hetek óta nem tudtak teljes kerettel edzeni, mérkőzéseket játszani. Ez pedig a mai küzdelemben teljes mértékben meg is mutatkozott: játékosaink nem voltak összeszedettek, a játék minden elemében hibákat vétettek, nem a tőlük megszokott teljesítményt nyújtották. Az ellenfél csapata így könnyen nagy előnyhöz juthatott, magabiztosságával pedig mindhárom szettet megnyerte. Ellenfelünk győzelmével pedig együttesünk a tabella második helyére szorult vissza. 

Fésüs Erzsébet: - Úgy látom, hogy hosszú ideje nem találjuk magunkat. Hetek óta nem tudunk együtt készülni, ami nehezíti, hogy megőrizzük a korábbi teljesítményünket. Ez nem teljesen magyarázza meg a mai vereséget, hiszen emellett a játék minden elemében hibáztunk rengeteget, ez vezethetett a mérkőzés számunkra kedvezőtlen eredményéhez. Meg kell találnunk újra az utunkat, hogy visszakerülhessünk a tabella élére. Jövő héttől pedig remélem teljes kerettel edzhetünk, hiszen az első vesztett mérkőzés óta nem tudtunk kiállni a teljes csapattal. Bízunk a legjobbakban, és mindent meg fogunk tenni, hogy felálljunk ebből a nehéz helyzetből.


 
MEAFC-Miskolc - Vidux-Szegedi RSE 3:0 (25:18, 25:16, 25:17)
Férfi NB I Liga Középszakasz. Miskolc, 150 néző. Vezette: Takács, Filibér.
Vidux-Szegedi RSE: Piti Richárd, Tomás Dileo, Honti Szilárd, Sarnyai Ákos, Davi Pozzobon, Csányi Dániel. Csere: Borsi Levente (libero), Bodnár Lajos, Szepesi Máté, Fitor Patrick. 
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
Képgaléria
Hír
2024. február 20., kedd
Hír
2024. február 19., hétfő
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com