Jelszóigénylés

Nem jártak sikerrel a tétmeccsen

Megosztás:
Megjelent: 2023. február 10., péntek
NB I-es csapatunk vereséget szenvedett Miskolcon

Folytatódtak a hullámvölgyek a Vidux-Szegedi RSE NB I-es csapata számára: A MEAFC-Miskolc elleni tétmeccsen hárompontos vereséget szenvedtek.

Korábban kiderült, hogy ezen a mérkőzésen múlik majd, hogy megtarthatják-e a bajnokságban elfoglalt pozíciójukat, vagy az első helyet a rivális Miskolc veheti majd át. Bár együttesünk idáig óriási előnnyel rendelkezett, a két vesztett meccsel minimálisra csökkent ez a fölény, ezen a fordulón pedig teljesen meg is szűnt. A mai összecsapásra ismét teljes gőzerővel készült a csapat, viszont a felkészülést több betegség is nehezítette. Hetek óta nem tudtak teljes kerettel edzeni, mérkőzéseket játszani. Ez pedig a mai küzdelemben teljes mértékben meg is mutatkozott: játékosaink nem voltak összeszedettek, a játék minden elemében hibákat vétettek, nem a tőlük megszokott teljesítményt nyújtották. Az ellenfél csapata így könnyen nagy előnyhöz juthatott, magabiztosságával pedig mindhárom szettet megnyerte. Ellenfelünk győzelmével pedig együttesünk a tabella második helyére szorult vissza. 

Fésüs Erzsébet: - Úgy látom, hogy hosszú ideje nem találjuk magunkat. Hetek óta nem tudunk együtt készülni, ami nehezíti, hogy megőrizzük a korábbi teljesítményünket. Ez nem teljesen magyarázza meg a mai vereséget, hiszen emellett a játék minden elemében hibáztunk rengeteget, ez vezethetett a mérkőzés számunkra kedvezőtlen eredményéhez. Meg kell találnunk újra az utunkat, hogy visszakerülhessünk a tabella élére. Jövő héttől pedig remélem teljes kerettel edzhetünk, hiszen az első vesztett mérkőzés óta nem tudtunk kiállni a teljes csapattal. Bízunk a legjobbakban, és mindent meg fogunk tenni, hogy felálljunk ebből a nehéz helyzetből.


 
MEAFC-Miskolc - Vidux-Szegedi RSE 3:0 (25:18, 25:16, 25:17)
Férfi NB I Liga Középszakasz. Miskolc, 150 néző. Vezette: Takács, Filibér.
Vidux-Szegedi RSE: Piti Richárd, Tomás Dileo, Honti Szilárd, Sarnyai Ákos, Davi Pozzobon, Csányi Dániel. Csere: Borsi Levente (libero), Bodnár Lajos, Szepesi Máté, Fitor Patrick. 
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
Hír
Hír
2024. február 27., kedd
Hír
Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com