Jelszóigénylés

Szülinapi diadal a Miskolc ellen

Megosztás:
Megjelent: 2023. január 13., péntek
3:1-re nyertünk a bajnoki mérkőzésen

Az egyesület 18. születésnapján győzelemmel ajándékozta meg a hazai szurkolókat a Vidux-Szegedi RSE NB I-es csapata. Játékosaink nagy riválisunkat, a MEAFC Miskolc együttesét fogadták hazai pályán az év első bajnoki fordulóján.

Már a felkészülésnél tudták, hogy izgalmas mérkőzés vár rájuk, és ellenfelük hasonló játékerőt képvisel majd, így a szegediek ennek fényében készültek a bajnoki összecsapásra. A küzdelem az első pontoktól kezdve kiélezett volt, fej-fej mellett haladt egymás mellett a két együttes. Annak ellenére, hogy már az első szett is szoros volt, a hazaiaknak nem sikerült győzelmet aratnia: nehezen vették fel a játék ritmusát és többször is rontottak nyitást a döntő pontoknál. Bár a következő játszma is hasonlóan indult, a végjátékban mégis a szegediek kerekedtek felül, ettől a ponttól kezdve pedig a kezdeti nehézségek ellenére elkezdték uralni a pályát. A térfélcsere után, a harmadik, valamint a negyedik szettben is domináltak játékosaink: pontos támadásaikkal ki tudták zökkenteni az ellenfelet a korábbi ritmusból, ezzel pedig megnyerték a mérkőzést.

Fésüs Erzsébet: -Nagyon izgalmas mérkőzést tudhatunk magunk mögött, ami szerencsére úgy alakult, ahogyan azt szerettük volna. A Miskolc ismét bebizonyította, hogy nagyon jó ellenfél, hiszen a korábbiakhoz hasonlóan, most is egy kiélezett küzdelemben lehetett részünk ellenük. A kezdeti nehézségek ellenére végül rendkívül szép befejezést kaptunk, ami miatt büszke vagyok a játékosaimra. Jó volt látni, hogy egy ilyen nehéz helyzetből fel tudott állni a csapat, és olyan játékosok is hozzá tudtak ehhez adni, akik kevesebb lehetőséget kaptak korábban. Szeretném kiemelni Bodnár Lajost és Demcsák Balázst, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a mai mérkőzésen. Valamint a két fiatal játékosunkat is szeretném megemlíteni, Szepesi Mátét és Fitor Patrickot, akik bár a fordulón nem álltak pályára, de egész héten lelkiismeretesen készültek velünk. 
 


Vidux-Szegedi RSE -  MEAFC-Miskolc 3:1 (22:25, 27:25, 25:14, 25:21)
Férfi NB I Liga Alapszakasz. Szeged, 110 néző. Vezette: Varjasi, Nagy.
Vidux-Szegedi RSE: Csányi Dániel, Piti Richárd, Kasnyik Bence, Tomás Dileo, Honti Szilárd, Davi Pozzobon. Csere: .Borsi Levente (libero), Bodnár Lajos, Demcsák Balázs, Szepesi Máté, Fitor Patrick. 
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com