Jelszóigénylés

Szülinapi diadal a Miskolc ellen

Megosztás:
Megjelent: 2023. január 13., péntek
3:1-re nyertünk a bajnoki mérkőzésen

Az egyesület 18. születésnapján győzelemmel ajándékozta meg a hazai szurkolókat a Vidux-Szegedi RSE NB I-es csapata. Játékosaink nagy riválisunkat, a MEAFC Miskolc együttesét fogadták hazai pályán az év első bajnoki fordulóján.

Már a felkészülésnél tudták, hogy izgalmas mérkőzés vár rájuk, és ellenfelük hasonló játékerőt képvisel majd, így a szegediek ennek fényében készültek a bajnoki összecsapásra. A küzdelem az első pontoktól kezdve kiélezett volt, fej-fej mellett haladt egymás mellett a két együttes. Annak ellenére, hogy már az első szett is szoros volt, a hazaiaknak nem sikerült győzelmet aratnia: nehezen vették fel a játék ritmusát és többször is rontottak nyitást a döntő pontoknál. Bár a következő játszma is hasonlóan indult, a végjátékban mégis a szegediek kerekedtek felül, ettől a ponttól kezdve pedig a kezdeti nehézségek ellenére elkezdték uralni a pályát. A térfélcsere után, a harmadik, valamint a negyedik szettben is domináltak játékosaink: pontos támadásaikkal ki tudták zökkenteni az ellenfelet a korábbi ritmusból, ezzel pedig megnyerték a mérkőzést.

Fésüs Erzsébet: -Nagyon izgalmas mérkőzést tudhatunk magunk mögött, ami szerencsére úgy alakult, ahogyan azt szerettük volna. A Miskolc ismét bebizonyította, hogy nagyon jó ellenfél, hiszen a korábbiakhoz hasonlóan, most is egy kiélezett küzdelemben lehetett részünk ellenük. A kezdeti nehézségek ellenére végül rendkívül szép befejezést kaptunk, ami miatt büszke vagyok a játékosaimra. Jó volt látni, hogy egy ilyen nehéz helyzetből fel tudott állni a csapat, és olyan játékosok is hozzá tudtak ehhez adni, akik kevesebb lehetőséget kaptak korábban. Szeretném kiemelni Bodnár Lajost és Demcsák Balázst, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a mai mérkőzésen. Valamint a két fiatal játékosunkat is szeretném megemlíteni, Szepesi Mátét és Fitor Patrickot, akik bár a fordulón nem álltak pályára, de egész héten lelkiismeretesen készültek velünk. 
 


Vidux-Szegedi RSE -  MEAFC-Miskolc 3:1 (22:25, 27:25, 25:14, 25:21)
Férfi NB I Liga Alapszakasz. Szeged, 110 néző. Vezette: Varjasi, Nagy.
Vidux-Szegedi RSE: Csányi Dániel, Piti Richárd, Kasnyik Bence, Tomás Dileo, Honti Szilárd, Davi Pozzobon. Csere: .Borsi Levente (libero), Bodnár Lajos, Demcsák Balázs, Szepesi Máté, Fitor Patrick. 
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
Képgaléria
Hír
2024. február 20., kedd
Hír
2024. február 19., hétfő
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com