Jelszóigénylés

47 pontot szereztünk

Megosztás:
Megjelent: 2019. október 11., péntek
Ezúttal a férfi magyar kupában voltunk a Kazincbarcika vendégei.

Az első két bajnoki fordulóban a Kazincbarcika volt férfi csapatunk ellenfele, és a Vidux-Szegedi RSE legénysége ezúttal is a "vegyészek" vendégei voltak, de most a magyar kupa nyolcaddöntőjének odavágóján. Az eredmény ismét 3:0 lett ellenfelünk javára, de ezúttal is helytálltunk. Ezt már a részeredmények is igazolják, hiszen sorrendben 15, 14 és 18 pontot szereztek a srácok a jóval esélyesebb rivális otthonában.

Az első két szett hasonlóan alakult, hiszen 8:8-ig és 9:9-ig izgalmas volt a csata, aztán a Kazincbarcika mindig megrázta magát, meglépett pár ponttal, és onnantól már csak – ahogy Nusser Elemér vezetőedző fogalmazott – futottunk az eredmény után.

Ez természetesen érthető volt, hiszen a legtöbben munka után utaztak a mérkőzésre, ráadásul több kulcsjátékosunk nélkül álltunk ki erre a derbire. Így mindenkinek, aki eddig kevesebbet játszott, meg volt a lehetősége a bizonyításra. 

A szegediek fáradtsága érezhető volt a harmadik szettben, akkor hamarabb megléptek a "vegyészek", de végül ebben a játékrészben sikerült leginkább kozmetikázni az eredményt. A meccs egyik legeredményesebb vendég játékosa, a nyolc pontot szerző Csányi Dániel is értékelte a találkozót.

A szegedi visszavágóra október 25-én kerül sor.
Férfi Magyar Kupa nyolcaddöntő, Kazincbarcika
VRCK Volleyball Kft. - Vidux-Szegedi RSE 3:0 (25:15)(25:14)(25:18)
Vidux-Szegedi RSE: Váradi Zoltán (libero), Bodnár Lajos, Bitó Attila, Péter Márk, Farkas Baráti Attila, Borsi Levente(libero), Honti Szilárd, Sarnyai Ákos, Kiss Gábor, Demcsák Balázs, Csányi Dániel
Vezetőedző: Nusser Elemér

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

 

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com