Jelszóigénylés

Foghíjas a keret, de a győzelemért utazunk

Megosztás:
Megjelent: 2019. december 13., péntek
A Vidux-Szegedi RSE a Pécs vendége lesz a férfi NB I-ben.

Aki ott volt a Lila iskolában, biztosan szívesen emlékszik vissza a Pécs elleni hazai bajnokira, amelyen remek hangulatban sima sikert aratott a Vidux-Szegedi RSE. A férfi NB I-ben ez volt az első, és eddigi egyetlen győzelmünk ebben a szezonban. Eljött a visszavágó ideje az alapszakaszban: vasárnap 15 órától leszünk a nyeretlen sereghajtó vendége.
Azóta volt hullámvölgyünk, hiszen a Sümeg elleni összecsapások is hozhatónak tűntek, viszont nyert szett nélkül otthon is kikaptunk. Úgy tűnik, a csapatunk kezd kijönni a gödörből, hiszen a MAFC és a Kecskemét ellen is biztató volt a játéka.

– Az előzményeket nézve tényleg a második győzelem a cél, de sajnos a betegségek miatt több fontos játékosunk is napokig nem tudott edzeni, így nehéz megmondani, hogy mi várható. Az biztos, hogy számunkra a tavaszi szezon még fontosabb, így minden lehetőséget megragadunk majd, hogy új játékelemeket gyakoroljunk – nyilatkozta Nusser Elemér vezetőedző.

A tréner természetesen leszögezte: a győzelemért utaznak, de ő is kíváncsian várja, hogy ehhez meglesz-e a kellő erőállapot a hiányzásokkal teli felkészülés és a betegségek miatti legyengülések után.

– A Pécs elleni első bajnoki előtt magabiztosan tudtam mondani, hogy kötelező a győzelem elérése, hiszen mindenki egészséges volt és élveztük a hazai pálya előnyét, a szurkolóink támogatását. Most sajnos nem ez a helyzet, és talán csak szombatra derül ki, milyen kerettel tudunk elutazni. Nem könnyű tehát a helyzet, de ennek ellenére a hangulattal és a hozzáállással nincs gond a csapatnál, a fiúk biztosan mindent megtesznek majd a második sikerünkért – véli Nusser Elemér.
NBI Férfi Bajnokság, Pécs
15:00 PTE-PEACVidux-Szegedi RSE 
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Bondor Tamás

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com