Jelszóigénylés

Jön az igazi erőfelmérő: az éllovashoz látogatunk

Megosztás:
Megjelent: 2022. január 14., péntek
A Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata a Székesfehérvár vendége lesz

Kulcsfontosságú mérkőzés vár a Vidux-Szegedi RSE férfi csapatára: NB I-es legénységünk a listavezető MÁV ELŐRE SC-Foxconn otthonában lép pályára vasárnap 17:30-tól. A tabella második helyén álló együttesünk egy győzelemmel átveheti a vezetést. További motiváló tényező a srácoknak, hogy új vezetőedzőjük, Fésüs Erzsébet most debütál a szegedi kispadon, legalábbis az élvonalban.Az egyre nagyobb tét miatt is szükség van az erősítésre. Ehhez a Vidux-Szegedi RSE meg is találta a tökéletes helyszínt, a Global Fitness a csapat minden igényét kielégíti. Itt beszéltünk az edzőterem szakmai vezetőjével, Neu Lászlóval is az eredményes együttműködésről.


Már a szezon előtt is lehetett tudni, hogy a Vidux-Szegedi RSE két nagy riválissal néz majd szembe az Extraligába jutásért folytatott harcban: a Dág és a MÁV ELŐRE SC-Foxconn ellen. Ebben a szezonban még egyik vetélytárssal sem találkozott legénységünk, most viszont egymás után jönnek majd a rangadók. Elsőként a legnagyobb favoritnak kikiáltott székesfehérvári együttes ellen, méghozzá idegenben. Parázs csata várható!

– Az elmúlt egy hét rendkívül intenzív volt, elvégeztünk minden fontos munkát, ilyen értelemben maximálisan felkészültnek érzem a társaságot. Az persze egy másik kérdés, hogy egy új út elején járunk, de az elmúlt egy hétben egy rendkívül erős alapra építkezhettünk. A saját játékunkra kell figyelnünk, így lehet ebből a rangadóból egy igazi erőfelmérő. Edzésről edzésre fokozódik a meccshangulat. Látom a fiúk szemében a tüzet, ami elengedhetetlen a győzelemhez – árulta el Fésüs Erzsébet vezetőedző.

Férfi NB I Liga alapszakasz, Székesfehérvár
MÁV ELŐRE SC-Foxconn – Vidux-Szegedi RSE 
2022.01.16. 17:30
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet
Másodedző: Hulmann Zsolt

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

 

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com