Jelszóigénylés

Erősödtünk, így elvárás a siker Szolnokon

Megosztás:
Megjelent: 2021. október 29., péntek
A Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapatára most keményebb ellenfél vár.

Férfi NB I-es csapatunk az U19-es válogatott ellen idegenben debütált, majd otthon az újonc Nyíregyháza ellen mutatkozott be a szegedi szurkolótábor előtt – mindkét alkalommal tükörsima győzelemmel zárt a Nusser-legénység. A Vidux-Szegedi RSE most egy keményebb ellenfélhez látogat, vasárnap 16 órától a Szolnok vendége lesz.

Az előző szezonban ötször találkoztunk a Tisza-parti riválissal, és csak az első meccsen kaptunk ki. A legutóbbi négy derbit tehát egyaránt megnyerték Csányi Dánielék, de ez nem azt jelenti, hogy legyinthetünk, sőt: ez lesz a szezon első igazi erőpróbája.

– A mi céljainkkal egy edző mindig csak győzelmet várhatja, de az biztos, hogy ez a meccs mozgalmasabb lesz, mint az első kettő – kezdte a beszélgetést Nusser Elemér vezetőedző. – Szolnokon már minden pontért meg kell küzdeni, így a jó játék nem elég, akaraterővel is kell párosulnia. Ellenfelünk hasonló erőt képvisel, mint az előző szezonban, mi viszont egyértelműen erősödtünk, így elvárás lesz a győzelmünk, sőt, három szettben akarjuk begyűjteni a három pontot. Jó emlékeink vannak az előző szezonból, de egyik összecsapás sem volt egyszerű a Szolnokkal, ezért is örülök, hogy teljes kerettel tudunk kiállni. Ez a találkozó jobban meg fogja mutatni, hogy hol tartunk, mint az előző kettő bajnoki – jegyezte meg a mester.

Férfi NB I Liga alapszakasz, Szolnok
16:00 Szolnoki RK – Vidux-Szegedi RSE
Vezetőedző: Nusser Elemér

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com