Jelszóigénylés

Labdaéhséget várunk a főpróbán

Megosztás:
Megjelent: 2019. október 30., szerda
Férfi csapatunk pihenéssel is készül a kecskeméti bajnokira.

A Vidux-Szegedi RSE vasárnap 17 órakor a Kecskemét vendége lesz a férfi NB I negyedik fordulójában. A MAFC vendégeként elszenvedett vereség után már hangsúlyozta trénerünk: a következő bajnokira már fel kell venni az élvonal ritmusát.
Erre azért van szükség, mert jövő hét pénteken olyan hazai összecsapásunk lesz, amelyen a győzelem a cél, hiszen a Pécs együttesét fogadjuk. A kecskeméti kirándulás tehát fontos főpróba lesz.

– Fel kell pörögnünk annyira, hogy biztató legyen a Pécs elleni csatára. Nem feltétlen az eredményességre gondolok, hanem a játék képére – hangsúlyozta Nusser Elemér vezetőedző. – A Lila iskolában őszi szünet van, így ezen a héten minimális edzést tartok, és az időzítés ehhez tökéletes. Pont ez a hét és forduló az, amikor nemcsak belefér egy kis pihenés, de szükség is van rá. Augusztus óta a korábbi évekhez megszokott edzésmennyiségnél többet teljesítettek a játékosok, és sokan apróbb sérülésekkel és fájdalmakkal küzdenek. Kell tehát egy kis regenerálódás.


A szakember megjegyezte: tanítványain labdaéhséget szeretne látni a kecskeméti bajnokin.

– Kíváncsi vagyok, hogy egy kevésbé megterhelő hét után milyenek lesznek a pályán. Szeretném, ha az eddiginél kevesebb hibával játszanának, hiszen a hibák száma a Pécs ellen meghatározó lehet. Nem hegyi beszédre van most szükségük a fiúknak, hanem pihenésre, ezt meg is kapják, de ezután jó lenne előrelépést tapasztalni – véli Nusser.


Hétvégi ellenfelünk a Kecskeméti RC csapata. Fotó: Tóth Csaba/kesport.hu

A mérkőzésről élőben jelentkezünk beszámolókkal Facebook és Instagram oldalunkon!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
Képgaléria
Hír
2024. február 20., kedd
Hír
2024. február 19., hétfő
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com