Jelszóigénylés

Ez a kupaderbi más lesz, mint a szegedi volt

Megosztás:
Megjelent: 2021. december 3., péntek
A Vidux-Szegedi RSE négy kezdőjátékosát is nélkülözi Kecskeméten.

Még most is libabőrösek vagyunk, ha a Vidux-Szegedi RSE férfi csapatának hazai kupameccsére gondolunk! Az emlékezetes derbin egy szettet raboltunk az extraligás Kecskeméttől, és nem sokon múlott, hogy az ötödik szettet is kiharcoljuk. Vasárnap 18:30-kor jön az idegenbeli visszavágó, de sajnos biztosak lehetünk benne, hogy ez a nyolcaddöntő nem lesz ilyen parázs összecsapás.

A Nusser-legénység betegségek és sérülések miatt négy kezdőjátékosát – Kiss Gábor, Piti Richárd, Nacsa Gábor, Csányi Dániel – is kénytelen nélkülözni. Így a srácoktól az is óriási bravúr lenne, ha csak a szettsiker közelébe kerülnének a favorit ellen.

– Egyébként is az volt a terv, hogy több lehetőséget kapnak azok a játékosok, akik eddig kevesebbet meccseltek, és úgy tűnik, az élet is így akarta – jegyezte meg Nusser Elemér vezetőedző. – Már a jövő évi feladatokra kell hangolódnunk, hiszen a következő esztendőt rögtön egy fontos rangadóval indítjuk. A Kecskemét a komplett csapatunknál is sokkal erősebb, ilyen foghíjas kerettel még nagyobb lehet a különbség, de apró célokat ki lehet tűzni, motiváltan fogunk pályára lépni. Remélem, hogy az U17-es válogatott elleni, évzáró dabasi meccsre már komplettebb kerettel tudunk kiállni, hiszen fontos állomása lehet a felkészülésnek – tette hozzá a mester.

Férfi Magyar Kupa, nyolcaddöntő, visszavágó, Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
2021. december 5. vasárnap
18:30 Kecskeméti RC – Vidux-Szegedi RSE
Vezetőedző: Nusser Elemér.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com