Jelszóigénylés

Körömrágós rangadón nyertünk

Megosztás:
Megjelent: 2020. november 28., szombat
Az óriási izgalmakat hozó szettek végén nem remegett meg az SZRSE-játékosok keze.

A Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata 3:1-es győzelmet aratott a MEAFC-Miskolc elleni hazai mérkőzésen. Az Etelka sori sportcsarnokban rendezett bajnokin egyenlő erők küzdelmére lehetett számítani, és így is lett, hiszen a szettek szoros végjátékokat hoztak.Már a bemelegítés során látszott a srácokon, hogy elszánt tekintettel, felpörgetve várják a derbit, majd a lendületük a meccsen is látszott. A kezdésnél különösen Nacsa Gábor és Csányi Dániel ütései hozták a pontokat, de a többiek is elemükben voltak, így ragyogó csapatmunkával előnyt szereztek. 21:21-nél sajnos beértek minket a miskolciak, de az első szett hajrájában helyén volt a szegediek szíve, és 25:23-as részsikert értek el.

A folytatás forgatókönyve hasonló volt: szoros kezdés után a második játékrész közepén is magabiztos előnyt szereztünk, majd fokozatosan feljött a rivális, de így is miénk lett a szett, ismét 25:23-ra. Ebben mindenkinek nagy szerepe volt, hiszen a legfontosabb periódusban elveszett labdát nem ismerve, egy emberként küzdött a Nusser-legénység.

Nyugodt percekkel később sem kecsegtetett a meccs, a harmadik szett is izgalmas hajrát hozott, amelyben végig próbáltuk tartani minimális előnyünket. 23:23-nál a vendégek egyik játékosa a labdát is megcsókolta, hátha ezúttal szerencsét hoz a végjáték a miskolciaknak, és sajnos ez így is történt, így nem tudtuk lezárni az összecsapást.

Visszatértünk a bevált recepthez: a negyedik szett közepén ismét megléptünk, 16:10-nél időt is kértek a vendégek. Sajnos ezzel kiestünk a ritmusból, a MEAFC zsinórban hat pontot szerezve egyenlített, így ismét jöhetett a körömrágós finálé. Piti Richárd, Csányi Dániel, Fülöp Norbert és Sarnyai Ákos kulcspillanatokban szereztek pontokat, így bezsebeltük a győzelmet, a Vidux-Szegedi RSE kerete pedig körtánccal, önfeledten ünnepelhetett.Nusser Elemér: – Nagyon örülök, hogy három szett végén nem hibáztunk, ami komoly fegyvertény, hiszen a Miskolc sokkal erősebb volt, mint amire számítottam, egy nagyon komoly, képzett és rutinos csapat volt az ellenfelünk. Ez egy kiküzdött győzelem, az ilyen sikerek mindig különösen értékesek.


NB I Férfi Bajnokság Liga Alapszakasz, Szeged

Vidux-Szegedi RSE - MEAFC-Miskolc 3:1 (25:23)(25:23)(23:25)(25:22)
Vidux-Szegedi RSE: Kezdő: Fülöp Norbert, Nacsa Gábor, Farkas Baráti Attila, Kiss Gábor, Csányi Dániel, Piti Richárd. Csere: Borsi Levente (libero), Somosi Levente, Bodnár Lajos, Péter Márk, Honti Szilárd, Strezeneczki Péter, Sarnyai Ákos.
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Csányi Roland

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
Képgaléria
Hír
2024. február 20., kedd
Hír
2024. február 19., hétfő
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com