Jelszóigénylés

Erre nem lehetünk büszkék

Megosztás:
Megjelent: 2019. november 24., vasárnap
Férfi csapatunk hazai pályán is 3:0-ra kapott ki a Sümegtől.

A férfi röplabda NB I-ben fontos találkozó várt a Vidux-Szegedi RSE legénységére, hiszen azt a Sümeget fogadta a Lila iskolában, amelytől idegenben egy rossz emlékű bajnokin 3:0-ra kikapott. Sajnos nem sikerült a visszavágás, sőt, élvonalbeli együttesünk otthon sem nyert szettet közvetlen riválisa ellen.
– Erre nem lehetünk büszkék, a fiúknak is elmondtam rögtön a meccs után, hogy szégyellem magam azért, ami a pályán történt, és nagyon meg is lepett – kezdte a beszélgetést Nusser Elemér. – Ilyen gyengén még nem játszottunk ebben a szezonban, nagy csalódás ez nekem, és nem is nagyon értem, hiszen a heti edzésmunka során ennek semmilyen előjele nem volt. Se játékban, sem akaraterőben nem hozták a srácok azt, amit tudtak, húsz százalékot adtak ki magukból – jegyezte meg a vezetőedző.

A sima vereség okát természetesen kivizsgálja a csapat, Nusser Elemér is azon lesz, hogy megoldást keressen.

– Jövő héten az első edzésen biztosan kikérem a fiúk véleményét, és addig én is összeszedem a gondolataimat. Jól szerválnak a sümegiek, de ezekkel a helyzetekkel rendszeresen zavarba lehetett minket hozni. Meglepett az is, hogy szinte semmit sem látok vissza abból, amit az edzéseken gyakoroltunk, ez nem volt jellemző a srácokra – nyilatkozta a tréner.

NBI Férfi Bajnokság, Szeged
Vidux-Szegedi RSE - Sümegi Röplabda Egyesület 0:3 (22:25)(19:25)(14:25)
Vidux-Szegedi RSE: Fülöp Norbert, Piti Richárd, Csányi Dániel, Nagy Zsolt, Farkas Baráti Attila, Kiss Gábor Csere: Borsi Levente (libero), Bodnár Lajos (libero), Honti Szilárd, Demcsák Balázs, Filius István, Sarnyai Ákos, Inhoff Attila, Bitó Attila
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Bondor Tamás

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
Képgaléria
Hír
2024. február 20., kedd
Hír
2024. február 19., hétfő
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com