Jelszóigénylés

Nem sokon múlott az újabb szettsiker

Megosztás:
Megjelent: 2021. december 5., vasárnap
A Vidux-Szegedi RSE három szettben kapott ki Kecskeméten.

A Vidux-Szegedi RSE férfi csapata a magyar kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján három szettben kapott ki a Kecskeméti RC otthonában, így kiesett. A szegedi odavágón összejött a bravúr, hiszen együttesünk szettet rabolt az extraligás riválistól, most ez nem sikerült, de nagyon közel volt hozzá a Nusser-legénység.

Az első két szettben nem volt kérdéses az eredmény, a hazaiak remek és magabiztos játékkal meneteltek. A harmadik szettben viszont felcsillant a remény, 23:22-nél időt is kértek a kecskemétiek. Sajnos ezután már nem szerzett pontot a Vidux-Szegedi RSE, amely így kettős vereséggel esett ki a kupából.

Nusser Elemér: – Sajnálom a harmadik szettet, azt a játékrészt meg kellett volna nyernünk. Volt pár játékos, akitől többet vártam, mezőnyben meg kellett volna még fogni pár labdát a hajrában. Persze nem szabad elfelejteni, hogy az eredmény teljesen reális. Egy rendkívül hasznos edzésnek is felfogható a meccs, amelyen voltak kifejezetten szép megmozdulásaink is, pont ezért örültem volna a negyedik szettnek. Mindenki legalább annyit játszott, mint ahogy terveztem.


Kecskeméti RC – Vidux-Szegedi RSE 3:0 (25:17, 25:13, 25:22)
Férfi röplabda magyar kupa, nyolcaddöntő, visszavágó. Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, 80 néző. Vezette: Sík, Takács.
Vidux-Szegedi RSE: Csendes Csaba, Tomas Dileo, Honti Szilárd, Sarnyai Ákos, Demcsák Balázs, Davi Pozzonon. Csere: Borsi Levente (libero), Piti Richárd, Bodnár Lajos, Inhoff Attila, Váradi Zoltán (libero).
Vezetőedző: Nusser Elemér.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
Képgaléria
Hír
2024. február 20., kedd
Hír
2024. február 19., hétfő
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com