Jelszóigénylés

Nem sokon múlott az újabb szettsiker

Megosztás:
Megjelent: 2021. december 5., vasárnap
A Vidux-Szegedi RSE három szettben kapott ki Kecskeméten.

A Vidux-Szegedi RSE férfi csapata a magyar kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján három szettben kapott ki a Kecskeméti RC otthonában, így kiesett. A szegedi odavágón összejött a bravúr, hiszen együttesünk szettet rabolt az extraligás riválistól, most ez nem sikerült, de nagyon közel volt hozzá a Nusser-legénység.

Az első két szettben nem volt kérdéses az eredmény, a hazaiak remek és magabiztos játékkal meneteltek. A harmadik szettben viszont felcsillant a remény, 23:22-nél időt is kértek a kecskemétiek. Sajnos ezután már nem szerzett pontot a Vidux-Szegedi RSE, amely így kettős vereséggel esett ki a kupából.

Nusser Elemér: – Sajnálom a harmadik szettet, azt a játékrészt meg kellett volna nyernünk. Volt pár játékos, akitől többet vártam, mezőnyben meg kellett volna még fogni pár labdát a hajrában. Persze nem szabad elfelejteni, hogy az eredmény teljesen reális. Egy rendkívül hasznos edzésnek is felfogható a meccs, amelyen voltak kifejezetten szép megmozdulásaink is, pont ezért örültem volna a negyedik szettnek. Mindenki legalább annyit játszott, mint ahogy terveztem.


Kecskeméti RC – Vidux-Szegedi RSE 3:0 (25:17, 25:13, 25:22)
Férfi röplabda magyar kupa, nyolcaddöntő, visszavágó. Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, 80 néző. Vezette: Sík, Takács.
Vidux-Szegedi RSE: Csendes Csaba, Tomas Dileo, Honti Szilárd, Sarnyai Ákos, Demcsák Balázs, Davi Pozzonon. Csere: Borsi Levente (libero), Piti Richárd, Bodnár Lajos, Inhoff Attila, Váradi Zoltán (libero).
Vezetőedző: Nusser Elemér.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com