Jelszóigénylés

Amikor kellett, mindig jött egy extra teljesítmény

Megosztás:
Megjelent: 2022. április 2., szombat
A Vidux-Szegedi RSE továbbra is hibátlan a rájátszásban

A Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata a felsőházi rájátszás második fordulójában is 3:0-ra nyert, a Dág után most a Miskolc otthonában tudott három szettel győzni.

Hullámzó volt a szegedi játék, de egy-egy extra teljesítmény mindig a kezünkben tartotta a derbit. Az első szettben Piti Richárd és Davi Pozzobon, a másodikban a csapatkapitány, Csányi Dániel, a harmadikban pedig Bondár Lajos nyújtott kiemelkedőt a legfontosabb percekben. 

Ismét begyűjtöttük a három pontot, eddig tökéletes mérleggel állunk második helyen a felsőházi rájátszásban.

Ezzel megvan az esélye annak, hogy a Vidux-Szegedi RSE a következő fordulóban átvegye a vezetést, hiszen a két ponttal előtte álló éllovast, a MÁV-Előre csapatát fogadja szombaton 18 órától a Lila iskolában.

Fésüs Erzsébet: – Görcsös meccsen vagyunk túl, többször is feszültek voltak a srácok, de a hullámvölgyekből gyorsan kijöttünk, mert mindig volt egy-egy játékos, aki a hátára vette a csapatot. Nagyon örültem ezeknek az extra teljesítményeknek, mindig akkor jöttek, amikor nagyon kellett. Csapatként küzdöttünk, és a legszorosabb, harmadik szettet sem engedtünk ki a kezünkből. Érződött a srácokon, hogy mindent megtesznek a háromszettes sikerért, hiszen ők is tudják: minden szettnek, sőt, minden pontnak jelentősége lehet a végelszámolásnál.


MEAFC-Miskolc – Vidux-Szegedi RSE 0:3 (15:25, 20:25, 22:25)
Férfi röplabda NB I Liga, felsőházi rájátszás, 2. forduló. Miskolc, 80 néző. Vezette: Gyulai, Bibók.
Vidux-Szegedi RSE: Piti Richárd, Tomas Dileo, Nacsa Gábor, Honti Szilárd, Davi Pozzobon, Csányi Dániel. Csere: Borsi Levente (libero), Csendes Csaba, Bodnár Lajos.
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.
Másodedzők: Hulmann Zsolt, Jan De Brandt.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com