Jelszóigénylés

Ott kell folytatni, ahol abbahagyták!

Megosztás:
Megjelent: 2022. február 18., péntek
Ismét sima hazai sikert szeretne elérni a Vidux-Szegedi RSE férfi csapata

A Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata múlt héten megtörte a rossz szériát, hazai pályán magabiztosan nyert a Rákosmente ellen, vasárnap 17 órától pedig hasonló teljesítménnyel és eredménnyel szeretne előrukkolni, újra a Lila iskolában, ezúttal a Szolnok ellen.

Hosszú idő után ez a hét volt az első, amelynek edzéseit teljes kerettel tudta végezni a férfi együttes. Pont jókor, hiszen a Tisza-parti rivális elleni meccs után jön a két sorsdöntő rangadó a Dág ellen. A Szolnok elleni hazai derbin természetesen alapvető elvárás a három pont begyűjtése, hiszen több pontot már nem lehet hullajtani, ha el akarjuk érni céljainkat.

– Remekül ment a munka a végre teljes kerettel, kiváló formának örvendenek a srácok – kezdte a beszélgetést Fésüs Erzsébet vezetőedző. – A fiúk ezen a héten lazábbak voltak, de jó értelemben, mentálisan sokat léptünk előre a múlt heti sikerrel. Kezd kirajzolódni a gyors és kemény játékunk, a nyitásaink és fogadásaink is folyamatosan fejlődnek, de ezt élesben is meg kell mutatni. A Szolnok egységes csapat, és komoly erőssége, hogy sok játékosa több pozícióban is bevethető, így rengeteg variációs lehetőségük van. Ezzel élni is szokott riválisunk, így taktikai szempontból rendkívül koncentráltnak kell lennünk – hangsúlyozta a tréner.

Férfi röplabda NB I, Liga alapszakasz, Szeged, Lila iskola
2022. február 20. vasárnap
17:00 Vidux-Szegedi RSE – Szolnok
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.
Másodedzők: Hulmann Zsolt, Jan De Brandt.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com