Jelszóigénylés

Maratoni meccssorozat a hosszú kihagyás után

Megosztás:
Megjelent: 2022. december 6., kedd
Szerdán és vasárnap is pályára áll NB I-es csapatunk

Hosszabb szünet után ismét pályára áll a Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata. Mindkét mérkőzésre idegenben kerül majd sor: szerdán 19 órától a Szolnoki Röplabda Klubbal, vasárnap 16 órától pedig a Dág KSE együttesével küzdenek meg. 

Férfi felnőtt csapatunk az elmúlt két hétben sem hagyta abba a munkát, tudták, hogy a most következő hét két mérkőzése minden energiát igényel majd. A szolnoki meccsen tudják, mire számítsanak, azonban a Dág időközben új játékosokat is igazolt, ami okozhat majd számukra is meglepetéseket.

Fésüs Erzsébet: Az elmúlt két hétben kissé kiestünk a játékritmusból, remélem ez nem lesz nagy hatással a most következő mérkőzésekre. Nehezítő körülmény lesz még számunkra az is, hogy idegenben fogunk játszani, ami teljesen másféle készülést igényel. A Szolnok ellen ugyanúgy fogunk kiállni, ahogyan korábban. Magabiztos, koncentrált játékot várok el a játékosaimtól ez alkalommal is. A Dág ellen ugyanezt a teljesítményt próbáljuk meg nyújtani, kíváncsian várjuk, hogy milyen lesz a megújult csapatuk ellen játszani. Úgy érzem, mindkét összecsapásra maximálisan felkészültünk a lehetőségekhez mérten. Remélem, hogy beérik az elvégzett munka gyümölcse, és győztesen kerülünk ki a harcokból.
 

Nemzeti Bajnokság I.osztály / Férfi NB I Liga Alapszakasz, Szolnok
2022.12.07. 19:00 Szolnoki Röplabda Klub - Vidux-Szegedi RSE
Vezetőedző: 
Fésüs Erzsébet

Nemzeti Bajnokság I.osztály / Férfi NB I Liga Alapszakasz, Dág
2022.12.11. 16:00 Dág KSE - Vidux-Szegedi RSE
Vezetőedző: 
Fésüs Erzsébet

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com