Jelszóigénylés

Megérdemelten pihenhet NB I-es csapatunk

Megosztás:
Megjelent: 2022. december 17., szombat
Sikerült megtartani a bajnokságban elfoglalt helyünket

A Vidux-Szegedi RSE NB I-es csapata Budapestre utazott, a TFSE otthonába az év utolsó mérkőzésére. Bár nehezen akklimatizálódtak a játékosok, sikerült felvenniük a játék ritmusát és végül megnyerniük a küzdelmet.

Felnőtt férfi csapatunk a szerdai kupamérkőzésnek, valamint az edzéseknek köszönhetően felkészülten érkezett az összecsapásra. Tudták ugyanis, hogy erről a fordulóról győzelemmel kell hazatérniük. Ez a három pont fontos volt ahhoz, hogy megőrizhessék a tabellán elfoglalt helyüket. A nehéz kezdet ellenére a meccs legelejétől kezdve a szegediek domináltak: kiváló nyitásaikkal, valamint támadásaikkal megnehezítették a hazaiak mezőnymunkáját. A fordulón minden játékos kapott játéklehetőséget, így ismét bebizonyíthatták rátermettségüket. A mérkőzés mindhárom szettjére a kiegyensúlyozottság volt jellemző: a TFSE együttese hasonló játékerőt képviselt, és sokszor értékes pontokat érő támadásokkal rukkoltak elő. Ezek ugyan többször feladták a leckét csapatunknak, de végül sikerült elhozniuk a bajnokságban aranyat érő pontokat. 

Fésüs Erzsébet: Úgy gondolom, ezen a fordulón mindent elértünk, amit szerettünk volna. A keret minden tagja tudott játszani, és a hőn áhított győzelmet is megszereztük. Bár a mérkőzés nehezen indult számunkra, végül nem fogott ki rajtunk ez a helyzet és sikerült átvennünk az irányítást. Büszke vagyok a játékosaimra, megérdemelten pihenhetünk, élvezhetjük az ünnepi hangulatot.


TFSE - Vidux-Szegedi RSE 0:3 (21:25, 21:25, 18:25)
Férfi NB I Liga Alapszakasz. Budapest, 30 néző. Vezette: Szél, Szabó.
Vidux-Szegedi RSE: Csányi Dániel, Kasnyik Bence, Tomás Dileo, Davi Luiz Pozzobon, Piti Richárd, Kiss Gábor. Csere: Borsi Levente (libero), Polyák Ábel (libero), Bodnár Lajos, Honti Szilárd, Sarnyai Ákos, Demcsák Balázs. 
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
Képgaléria
Hír
2024. február 20., kedd
Hír
2024. február 19., hétfő
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com