Jelszóigénylés

Megvan a második NB I-es siker

Megosztás:
Megjelent: 2019. december 15., vasárnap
A Vidux-Szegedi RSE idegenben is győzött a Pécs ellen.

Vegyes előjelekkel vártuk a Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapatának vasárnapi találkozóját: pozitívum volt, hogy esély nyílt a második sikerre, hiszen a Pécs volt az ellenfél, a sereghajtót pedig korábban már legyőztük, viszont féltettük is az együttest, hiszen idegenben foghíjas kerettel kellett pályára  lépni. Nagy Zsolt és Fülöp Norbert nem tudott a csapattal tartani, és még jó néhányan éppen betegségből kilábalva keltek útra. Szerencsére ez csak nehezítette az újabb siker elérését, de nem akadályozta meg: 3:1-re győztek a srácok Pécsett.– A rossz előjelek miatt tartottam ettől a meccstől, de a fiúk remek hozzáállással, keményen küzdve nyertek – kezdte értékelését Nusser Elemér vezetőedző. – Fegyelmezett játékkal sikerült fontos sikert aratnunk, hiszen így már biztosan nem utolsóként kell az ünnepi szünetet töltenünk. Nagy kő esett le a szívünkről – fogalmazott a mester.

A szettek pontszámai alapján egy nagyon izgalmas csata rajzolódik ki, de nem volt kérdéses a bajnoki pontok sorsa miatt.

– A három általunk nyert játékrész ugyanúgy alakult: legalább két-három pont előnyünk volt végig, így riválisunk végig futott az eredmény után. A harmadik szettben kicsit talán elhittük, hogy megvan a győzelem, volt egy kis bizonytalanság, fejben fáradni látszott a csapat, de pár cserével fel lehetett rázni a társaságot. Örülök, hogy az eddig kevesebb lehetőséget kapó játékosok is bizonyíthattak. Összességében el lehet mondani, hogy tudásunk nyolcvan százalékát nyújtva is simán nyerni tudtunk – véli Nusser Elemér.

NBI Férfi Bajnokság, Pécs
PTE-PEAC - Vidux-Szegedi RSE 1:3 (23:25)(17:25)(25:20)(22:25)
Vidux-Szegedi RSE: Kezdő: Bitó Attila, Farkas Baráti Attila, Honti Szilárd, Kiss Gábor, Demcsák Balázs, Csányi Dániel Csere: Borsi Levente (libero), Váradi Zoltán (libero), Tátrai Sándor, Inhoff Attila, Bodnár Lajos, Piti Richárd
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Bondor Tamás 

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
Képgaléria
Hír
2024. február 20., kedd
Hír
2024. február 19., hétfő
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com