Jelszóigénylés

Folyamatosan fejlődtek, ezt kell folytatni!

Megosztás:
Megjelent: 2022. június 6., hétfő
A Vidux-Szegedi RSE megmutatta, hogy képes lehet a feljutásra

Szezonértékelő cikksorozatot indítunk, kezdésként a felnőtt férfi és női együttest külön-külön értékeljük, majd korosztályonként haladunk tovább. Elsőként a Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapatáról beszélgettünk Fésüs Erzsébet vezetőedzővel.

A Vidux-Szegedi RSE kiváló alapszakasz után még jobb rájátszást produkált, ennek köszönhetően elérte fő célját: az utolsó mérkőzésen is volt esélye az Extraligába jutásra. Karnyújtásnyira voltunk a legrangosabb bajnokságtól, de nem jött össze a feljutás. Így is nagyon büszkék vagyunk a srácokra, hiszen látszott, hogy jó úton járnak.

– A vezetőség által kitűzött célt elértük, méghozzá folyamatos, hónapról hónapra látványos fejlődéssel, így nem is lehet más hátra, mint folytatni a munkát és egy fokkal magasabbra tenni a lécet – kezdte a beszélgetést Fésüs Erzsébet vezetőedző. – Ha nem csak vágy vagy cél, hanem elvárás lesz az Extraliga, és folytatni tudjuk az együtt elkezdett munkát, meglesz a gyümölcse. Az utánpótlásban jönnek fel a tehetségek, számukra is plusz motiváció lehet egy extraligás csapat, és a szezon során bizonyítottuk, hogy bennünk van a potenciál. Az utolsó meccs természetesen nem jó emlék, de a jövőbe kell tekintetünk, le kell vonnunk a tanulságokat, hiszen nüanszok hiányoztak. A klub, a játékosok és a stáb is olyan szemlélettel dolgozott az elmúlt hónapokban, amelynek bizonyára siker lesz a gyümölcse, csak folytatni kell a közös munkát, amit egyébként minden fél élvezett, ez egyértelmű volt számomra. Én is nagyon szerettem ezt a munkát, ehhez hozzájárult a lelkes közönségünk is. Nemrég sorban visszanéztem az összes meccs videóját, és ott is egyre feltűnőbb volt az egyre komolyabb biztatás, élőben pedig fantasztikus élményt nyújtottak a drukkerek. Az utolsó hazai meccseken már Extraliga-szintű hangulatot varázsoltak a Lila iskolába, amit ezúton is szívből köszönünk, sokat jelentett! Főként az tetszett, hogy akkor is rendkívüli biztatást kaptunk, amikor nem ment jól a játék – hangsúlyozta a tréner.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com