Jelszóigénylés

Győzelemmel kezdtünk

Megosztás:
Megjelent: 2022. október 1., szombat
NB I-es férfi csapatunk 3:0-ra nyert a bajnokság első fordulóján

A szegedi Lila iskolában a mai nap második mérkőzését felnőtt férfi csapatunk játszotta. A Gamma Party. CO együttese nehéz ellenfélnek bizonyult, de mindhárom szett végjátékában a Vidux-Szegedi RSE kerekedett felül, három pontot szerezve az NB I-es bajnokság első fordulóján. 
Bár egyik csapat sem tudott kiállni teljes kerettel, és néhány játékost nélkülözni kellett, a játékon ez nem érződött, és többen is maximálisan helyt tudtak állni, akik korábban kevesebb lehetőséget kaptak.

Fésüs Erzsébet: Számítottam rá, hogy nem lesz könnyű ez a mérkőzés, amit nehezített az is, hogy az első két szettben nem volt hatékony a játékunk, nagyon sok szervát rontottunk. Ez rányomta a bélyegét a két szettre, de a végjátékban a szervákra való kiemelt koncentrálás pozitiívan befolyásolta az eredmény alakulását. Nagyon büszke vagyok a fiúkra, arra, ahogyan teljesítenek, és egymásért dolgoznak. Bár még jobban össze kell szoknunk, de úgy látom, hogy jól haladunk ebben, és később ennek hiánya már nem fog érződni a játékunkon sem. Mivel nem volt teljes a keret, ezért nem volt lehetőségem mindenkit játszatni, de szeretném megdícsérni a játékosaimat, hiszen a teljesítményük, és szorgalmuk alapján mindenki megérdemelte volna ma, hogy pályára léphessen. Külön szeretném kiemelni Sarnyai Ákost, és Bodnár Lajost, akik ma először játszottak kezdőként, és maximálisan teljesítettek. A szurkolóinknak pedig köszönjük a fergeteges hangulatot!
 


Férfi NB I Alapszakasz, Szeged, Lila iskola 
Vidux-Szegedi RSE - GAMMA PARTY•CO 3:0 (25:20, 26:24, 25:17)
Vidux-Szegedi RSE: Kezdő: Bodnár Lajos, Sarnyai Ákos, Davi Luiz Pozzobon, Kiss Gábor, Piti Richárd, Csányi Dániel. Csere: Borsi Levente (libero), Polyák Ábel (libero), Honti Szilárd, Csendes Csaba, Demcsák Balázs.
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
Képgaléria
Hír
2024. február 20., kedd
Hír
2024. február 19., hétfő
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com