Jelszóigénylés

Erősebb volt a Kaposvár

Megosztás:
Megjelent: 2024. január 15., hétfő
3:0-ra nyert a Fino Kaposvár a Vidux-Szegedi RSE felnőtt férfi csapata ellen

Hazai pályán fogadta felnőtt férfi csapatunk a Fino Kaposvár együttesét az Extraliga 13. fordulójában. Az aktuális bajnokcsapat a mérkőzést 3:0-ra nyerte.Az első szettet a Vidux-Szegedi RSE felnőtt férfi csapata magabiztos játékkal kezdte, hamar vezettek is. Viszont a kialakult előny sajnos hamar odalett, a vezetést átvette a Kaposvár és meg is nyerte a szettet 25:18-ra. A második szettben a vendégcsapat továbbra is jobb felkészültséget mutatott, könnyen nyerték 25:13-ra. A harmadik játékrészt a Kaposvár hasonló energiával kezdte, de a szegediek nem hagyták magukat, többször is felhozták az állást egyenlőre. Sajnos azonban ez sem volt elég, túl erősnek bizonyult a Kaposvár csapata, a szetteredmény 25:17 lett, így 3:0-ra vesztett hazai pályán a Vidux-Szegedi RSE felnőtt férfi csapata. De ahogy Berkes Zoltán vezetőedző fogalmazott, „az aktuális bajnoktól nem szégyen kikapni”.

Berkes Zoltán: Azzal a céllal léptünk pályára, hogy még egy sebességi fokozatot legalább lépnünk kellene előre. Én azt gondolom, annak ellenére, hogy a mérkőzés 3:0 lett és elég nagy pontkülönbséget tudott közé tenni az ellenfél, azt gondolom sikerült. Nyilván okulni kell a hibákból, az aktuális bajnoktól nem szégyen kikapni. Annak kell örülni, hogy egy ilyen szintű csapatot ide tudtunk hozni Szegedre és a szép számú közönség, aki eljött, ezt láthatta. Mindenképpen azokból a pontokból meg védekezési szituációkból, amikből jól jöttünk ki, arra kell építenünk a jövőt illetően.


Vidux-Szegedi RSE – Fino Kaposvár 0:3 (18-25, 13-25, 17-25)
Férfi NBI Extraliga, alapszakasz, 13. forduló, Szeged, Városi Sportcsarnok, 103 néző: . Vezette: Ujházi, Bátkai-Katona.
Vidux-Szegedi RSE: Piti, Bodnár, Gönczi, Kiss, Pozzobon, Csányi. Csere: Borsi (libero), Polyák (libero), Kasnyik, Pintér, Honti, Demcsák. Vezetőedző: Berkes Zoltán.
Fino Kaposvár: Hubicska, Magyar, Bögöly, Novoselov, Lescay, Baróti. Csere: Bozóki (libero), Iván, Quevedo. Vezetőedző: Prakljacic Slobodan.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com