Jelszóigénylés

Jön a férfi NB I-es szezon hazai főpróbája

Megosztás:
Megjelent: 2020. szeptember 9., szerda
A szombati Vidux Kupa három élvonalbeli csapat felkészülését szolgálja.

Közeleg a férfi röplabda NB I szeptember 18-ai nyitánya, így tökéletes az időzítés: szombaton rendezzük a Vidux Kupa felkészülési tornát a Lila iskolában. A házigazda Vidux-Szegedi RSE meghívását a Dunaferr és a Szolnok is elfogadta, így kizárólag élvonalbeli együttesek csapnak össze egymással.

A koronavírus-járványhoz továbbra is szigorú szabályokkal alkalmazkodunk, így nézők ezúttal sem lehetnek jelen, de szurkolóink Facebook- és Instagram-oldalunkon folyamatosan követhetik a három találkozó eseményeit. Ahogy múlt héten a Vidux Utánpótlás Tornán, úgy most is kötelező lesz a pályán kívüli maszkhasználat, és természetesen most is lesz lázmérés és rendszeres kézfertőtlenítés is.

Férfi NB I-es csapatunk már izgatottan várja a bajnoki rajtot, az edzéseken pedig látszik, hogy az új idény hazai főpróbája plusz hajtóerőt jelent.

– Remek lehetőség lesz számunkra ez a torna, hiszen pont ez a hét, amikor már minden játékosom bevethető – mondta Nusser Elemér vezetőedző. – A különböző munkahelyi elfoglaltságok és nyári szabadságolások miatt hektikus volt a felkészülés eddigi része, de most már kezd minden összeállni. Gyorsabban halad a közös edzésmunka, hiszen az alapjátékunk már megvan, a keret szinte ugyanaz, mint az előző szezonban. Próbáljuk minimalizálni a hibák számát és csiszoljuk az eddigi taktikát, ennek pedig két kiváló felmérője vár ránk szombaton, hiszen a Dunaferr egy rendkívül erős csapat, míg a Szolnok hozzánk hasonló kvalitásokkal rendelkezik. Bízom benne, hogy látszik majd az eddig végzett kemény munka eredménye – nyilatkozta a tréner.

Mivel a csapatok minél több játéklehetőséget szeretnének adni a játékosoknak, az eredmények alakulásától függetlenül legalább négy szett lesz a találkozókon.

A Vidux Kupa programja
10.00 Vidux-Szegedi RSE–Szolnoki Röplabda klub
13.00 Szolnoki Röplabda klub–Dunaferr SE
16.00 Vidux-Szegedi RSE–Dunaferr SE

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com