Jelszóigénylés

Ismét a Kazincbarcika volt erősebb

Megosztás:
Megjelent: 2024. január 28., vasárnap
Három szettben vesztett férfi csapatunk hazai pályán

A Városi Sportcsarnokban felnőtt férfi csapatunk ellenfele a Kazincbarcikai GreenPlan-VRC volt. A szegediek továbbra is hiányos kerettel álltak pályára.

Hazai pályán fogadta a Vidux-Szegedi RSE felnőtt férfi csapata a GreenPlan-VRC együttesét. A mérkőzés egy erős vezetéssel indult a vendégek részéről, de a szegediek nem hagyták magukat, az eredményt nemhogy egyenlőre hozták fel, de a vezetést is átvették az első szettben. Ez azonban nem tartott sokáig, a vendégek felhozták lemaradásukat és 23-20-nál úgy tűnt, a szettet is könnyen elviszik. Férfi csapatunk viszont tovább küzdött, az eredményt felhozták 23-22-re. Sajnos ez sem bizonyult elégnek, a szettet a Kazincbarcika csapata nyerte 25-23-ra. A második szett szintén a vendégek vezetésével indult, amit végig fenn is tartottak, könnyen vitték el a második játékrészt 25-14-re. A harmadik szett kiegyenlített viszonyokkal indult, az állás 4-4 volt, majd 6-6, 7-7, és így ment tovább 10-10-ig. Itt a vendégek megszerezték a vezetést és meg sem álltak a győzelemig. A harmadik szettet 25-20-ra nyerték, így a mérkőzést is 3:0-ra. Berkes Zoltán vezetőedző bízik abban, hogy a jövő héten már teljes kerettel állhatnak pályára a szegediek.

Berkes Zoltán: – Az látszott, hogy a Kazincbarcika nagyon jól felkészült belőlünk, mi is felkészültünk az ő játékukból. Nyilván nem szerettek volna ugyanabba a hibába beleesni, amibe Kazincbarcikán beleestek, ott nagyon szorossá tudtuk tenni a mérkőzést. Sajnos hozzátartozik, hogy az elmúlt hetekben nagyon hiányosan tudtunk edzeni, ez nagyon meglátszódott a játékunkon. Ez ma ennyire volt elég, nem is tudok haragudni senkire se. Nyilván több van a csapatban, a mai napon ebből ennél többet viszont nem tudtunk kihozni. Ebben a felállásban a héten nem is tudtunk edzeni, folyamatos sérülések, betegségek tizedelik a csapatot, néhány játékos hetek óta nem tudott edzeni. Így nehéz egy ilyen kaliberű csapattal felvenni a versenyt. Az a célunk, hogy a sérültek, betegek felépüljenek minél gyorsabban és szeretnénk teljes kerettel készülni. Várjuk a következő ellenfelet, hogy teljes erővel neki tudjunk esni.


Vidux-Szegedi RSE – GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika 0:3 (23-25, 14-25, 20-25)
Férfi NBI Extraliga, alapszakasz 15. forduló, Szeged, Városi Sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Sík, Takács
Vidux-Szegedi RSE: Bodnár, Gönczi, Honti, Kiss, Pozzobon, Csányi. Csere: Borsi (libero), Kasnyik, Szepesi, Pintér. Vezetőedző: Berkes Zoltán.
GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika: Jirásek, Gurskii, Velychko, Bibók, Péter, Cziczlavicz. Csere: Kiss (libero), Miklósi-Sikes, Óhidi. Vezetőedző: Toronyai Miklós.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com