Jelszóigénylés

Pénteken újra hazai pályán a Vidux-Szegedi RSE

Megosztás:
Megjelent: 2019. október 23., szerda
A Magyar Kupa mellett folytatódik a Bajnokság is.

Pénteken hazai pályán, 19 órától a Magyar Kupában a Kazincbarcikát fogadjuk, míg vasárnap Budapestre, a MAFC otthonába utazik csapatunk az NBI-es bajnokságban.
Alig kezdődött el a Vidux-Szegedi RSE számára a szezon, de már elmondhatjuk, a negyedik összecsapásra készülnek a fiúk a Kazincbarcika ellen. Szinte már haza járnak a csapatok egymáshoz, így mindenképp érdekes mérkőzésre számíthatunk pénteken. A kíváncsiságot csak fokozza, hogy mindkét gárdának a legutóbbi szereplése hagy kivetnivalót maga után, kisebb-nagyobb hullámvölgybe kerültek ami a mérkőzés összképét illeti. Kérdés, mely csapat volt képes túllépni a múltheti problémákon és elérnie a kitűzött célt az egymás elleni találkozón.

-A hétvégi meccsen sajnos nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan terveztük. - kezdte a beszélgetés csapatunk átlója, Sarnyai Ákos. -  El kellett fogadnunk, hogy nem a csapatok közti erőkülönbségnek köszönthető a végeredmény, hanem minden bizonnyal saját magunkat vertük meg a pályán. Azóta beláttuk, hogy ilyen még egyszer nem ismétlődhet meg, és gőzerővel azon vagyunk, hogy bebizonyítsuk edzőnknek, ellenfeleinknek és a szurkolóknak is, hogy ennél egy sokkal jobb csapat vagyunk!

Ákos szerint a Vegyész elleni találozón a hangsúly legfőképpen azon lesz, hogy a saját játékukból kihozzák a maximumot és legalább egy olyan küzdelmes meccset tudjanak játszani ellenük, akárcsak a legutóbbi hazai mérkőzésen. 
Bondor Tamás, a szeged másodedzője is csalódottan élte meg a vasárnapi eredményt. Elmondta, váratlanul ért mindenkit, hogy az ellenfél mellett külső tényezővel is meg kell küzdeniük az első szettben, ami sajnos rányomta a bélyegét a teljesítményükre az egész mérkőzésen.

-A keddi edzés előtt átbeszélte a csapat a történteket. Az a fontos, hogy tanuljunk a történtekből, ilyen és hasonló zavaró körülmény bárhol előfordulhat ebben a ligában. Az edzés ezután már jó hangulatban telt. - elmondta, a Kazincbarcika az ország egyik legjobb csapata, így nem tűznek ki maguk elé irreális célokat. - Az idegenben elszenvedett 3:0-ás vereséget követően ezt a pénteki hazai mérkőzést arra kell használnunk, hogy felvegyük a versenyt a sokkal esélyesebb csapattal, elfelejtsük a múlt hétvégét, maximálisan kihasználjuk az újabb lehetőséget a gyakorlásra, és szeretnénk megismételni vagy akár túlteljesíteni az október 6-i mérkőzésen látottakat!
A pénteki mérkőzés után egy napot kap csapatunk a szusszanásra, mivel vasárnap már útra kelnek a fővárosba, ahol a MAFC-BME csapata fogadja őket az NBI-es bajnokságban. Ellenfelünk eddig hibátlan mérleggel a második helyen áll. Győztesként léphetett le a pályáról a Magyar Utánpótlás Válogatott, a PTE-PEAC és a legutóbbi ellenfele, a Kecskeméti RC ellen is. Az utóbbi rangadó a véglegetig izgalmas volt, hiszen az ötödik szettet (15:11)-es szettarányban húzták be a hírösvárosiak. 

-A MAFC nagyon megerősödött erre a szezonra, mely az eddigi eredményein is látszik. - hangolódott a hétvégi összecsapásra másodedzőnk. Számunkra a legtöbb ellenfél ismeretlen, ezért nekünk magunkra kell koncentrálnunk és arra, hogy a fiúk kihozzák magukból a legtöbbet a pályán. Meglátjuk ez mire lesz elég Budapesten. Mindenképp arra számítok, hogy egy jó hangulatú mérkőzést fogunk játszani, melyről emelt fővel távozhatunk! 

Jelezdt Te is, hogy ott leszel a pénteki Magyar Kupa mérkőzésünkön a Facebook Eseményünk által!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
Képgaléria
Hír
2024. február 20., kedd
Hír
2024. február 19., hétfő
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com