Jelszóigénylés

Teremtsük meg az esélyt az Extraligára!

Megosztás:
Megjelent: 2022. április 29., péntek
A Vidux-Szegedi RSE a szezon utolsó hazai mérkőzésére készül

Az Extraligába jutás most nem elvárás, inkább cél a következő évekre. Ennek ellenére a feljutás már idén összejöhet a Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata számára. Ahhoz, hogy ez az esély megmaradjon az utolsó fordulóra is, szombaton 16 órától három vagy négy szettben le kell győzni a MEAFC-Miskolc együttesét a Lila iskolában.

Ez volt az igazi cél a felsőházi rájátszás előtt: május 8-án a MÁV Előre ellen egy mindent eldöntő ki-ki meccset játszhassunk az Extraligáért. Ettől már csak egy lépésre vagyunk, de ezt meg is kell tenni. 

Épp ezért ismét nagy szükség lesz a csodás szegedi szurkolótáborra, amely a tavaszi rangadókon elképesztő hangulatot teremtett a Lilában! Gyertek ismét, drukkoljunk, zúgjon a “Hajrá Szeged”! Ez lesz a szezon utolsó hazai meccse, ne kíméljük a hangszálakat!

– Érzik a srácok, hogy most már egyre fontosabb meccsek jönnek, de ezt továbbra is motivációként élik meg, nem nyomásként. Ismét jól sikerült a felkészülés, és szerencsére ezúttal is teljes kerettel várjuk a Miskolcot. A fiúk jól ismerik az ellenfelet, tudják, hogy rutinos játékosaival extra teljesítményre képes. Vasárnap a női csapat is kulcsfontosságú rangadót vív, nem akármilyen hétvége ez a klub életében, így nosztalgikus érzéseim vannak. Az éles bajnoki hajrákat játékosként többször volt szerencsém átélni, nagyon tetszik, hogy most edzőként is átélhetem. A Dág elleni meccsen voltak hullámvölgyek, de a szurkolóink átbillentettek ezen, erre a támogatásra most is számítunk, szeretettel várunk mindenkit! Vasárnap pedig szurkoljunk a női csapatnak is – hangsúlyozta Fésüs Erzsébet vezetőedző.

Férfi röplabda NB I Liga, felsőházi rájátszás, 5. forduló, Szeged, Lila iskola
2022. március 30. szombat
16:00 Vidux-Szegedi RSE –MEAFC-Miskolc
Vezetőedző: 
Fésüs Erzsébet.
Másodedzők: Hulmann Zsolt, Jan De Brandt.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
Képgaléria
Hír
2024. február 20., kedd
Hír
2024. február 19., hétfő
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com