Jelszóigénylés

Bírni kell a nyomást!

Megosztás:
Megjelent: 2022. február 11., péntek
A Vidux-Szegedi férfi csapata hazai pályán javíthat

Sajnos az előző fordulóban a Miskolctól váratlan vereséget szenvedett a Vidux-Szegedi RSE, így férfi NB I-es csapatunknak az alapszakasz hátralévő részét győzelmi kényszerben kell teljesítenie. Hoznia kell a kötelezőket, majd a bravúrokat is a Dág ellen. Elsőként szombaton 18 órától a Rákosmente ellen lehet javítani, méghozzá a Lila iskolában.

Nem mindennapi sorozatban van a Vidux-Szegedi RSE, hiszen előző két meccsét és következő három találkozóját is hazai pályán vívja. Ezt ki kell használni, így a Rákosmente ellen egy magabiztos sikerre számítunk.

– A legutóbbi vereséggel nyomást helyeztünk magunkra, ami jól és rosszul is elsülhet – kezdte a beszélgetést Fésüs Erzsébet vezetőedző. – Ha a srácok pozitívan állnak a helyzethez, akkor plusz motiváció lesz az alapszakasz hátralévő részére. Kérdés, hogy bírják-e a terhelést, de az elmúlt hetek alapján bizakodó vagyok, szépen dolgozott a csapat. Persze minden téthelyzetben derül ki, így hiába mi vagyunk a szombati meccs esélyesei, fontos lesz látni, a fiúk miként kezelik a győzelmi kényszer nyomását. A váratlan vereségünk után az ellenfél is nagyobb önbizalommal utazik hozzánk, így az első labdamenettől nagyon oda kell tenni magunkat, és ki kell használni a hazai pálya előnyét. Úgy tűnik, a szezonban először teljes lesz a keretünk, feladónk, Tomas Dileo is visszatérhet – árulta el a tréner.

Férfi röplabda NB I, Liga alapszakasz, Szeged, Lila iskola
2022. február 12. szombat
18:00 Vidux-Szegedi RSE – Rákosmente PARTY•CO
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.
Másodedzők: Hulmann Zsolt, Jan De Brandt.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com