Jelszóigénylés

Biztató volt a játékunk

Megosztás:
Megjelent: 2019. december 1., vasárnap
Úgy tűnik, lekerült a súly férfi csapatunk válláról.

A Sümeg elleni vereségünk után Nusser Elemér vezetőedző sokat gondolkodott azon, hogyan lehetne előrelépést elérni férfi NB I-es csapatunknál, hiszen azon a találkozón nem volt önmaga a Vidux-Szegedi RSE legénysége. Trénerünk a lezser pszichológiát vetette be, próbálta levenni a súlyt a srácok válláról, és úgy tűnik, bejött a terve: az esélyesebb MAFC-BME-től ugyan szintén három szettben kaptunk ki, de az összkép nagyon pozitív volt, és ezt a Lila iskola közönsége is díjazta.
– Úgy tűnik, lekerült a súly a vállakról – kezdte értékelését Nusser Elemér. – A fiúk sokkal felszabadultabban játszottak, mint múlt héten. Össze sem lehet hasonlítani azt a játékot, amit akkor mutattak, és a mostanit. Ebből a teljesítményből lehet építkezni, biztató volt a játékunk! Bizonyos alapképzettségi hiányosságok most is látszódtak, de ez a vereség vállalható volt. Próbáltam higgadt maradni, hogy megnézzem, mit játszanak maguktól a srácok, és nem csalódtam: újra csapatként működtünk a pályán, jó volt nézni a fiúkat – mondta a mester.

A közönség sokszor vastapssal jutalmazta a Vidux-Szegedi RSE pontszerzéseit, és nem csak a sikerélmény miatt.

– Gyönyörű labdameneteink voltak, közönségszórakoztató meccset vívtunk. Egy-két labdamenetnél olyan mentések és ütések voltak, amelyektől még az én szám is tátva maradt. Ezen a találkozón nem csak a rutinszerzéssel léptünk előre. A játék képe ígéretes volt, ami fontos, hiszen az alapszakaszban másodlagos az eredmény, az alsóházi rájátszást ugyanis mindenki tiszta lappal kezdi – hangsúlyozta a szakember, végül hozzátette: nagyon hálásak a közönség buzdításáért, remek hangulatú volt a meccs.
NBI Férfi Bajnokság, Szeged
Vidux-Szegedi RSE - MAFC-BME 0:3 (13:25)(20:25)(19:25)
Vidux-Szegedi RSE: Piti Richárd, Farkas Baráti Attila, Csányi Dániel, Fülöp Norbert, Kiss Gábor, Nagy Zsolt, Csere: Borsi Levente (libero), Váradi Zoltán (libero), Honti Szilárd, Bitó Attila, Inhoff Attila, Demcsák Balázs, Sarnyai Ákos, Bodnár Lajos
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Bondor Tamás

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
Képgaléria
Hír
2024. február 20., kedd
Hír
2024. február 19., hétfő
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com