Jelszóigénylés

Óriási akaraterővel játszottak

Megosztás:
Megjelent: 2020. október 17., szombat
A kazincbarcikai kupamérkőzésen a szettgyőzelem esélye is felcsillant.

A Vidux-Szegedi RSE férfi csapata rendkívül nehéz időszakon van túl, hiszen többen elkapták a koronavírust, sérülések tizedelték a keretet, illetve az edzéshiány sem javította az elmúlt hetek hangulatát. A srácok viszont becsülettel dolgoztak ahányan és amikor csak tudtak, ennek pedig meg is lett az eredménye: a két U21-es játékossal kiegészülő legénységünk elismerésre méltóan helytállt az abszolút favorit Kazincbarcika otthonában a magyar kupa nyolcaddöntőjének odavágóján.
Már az is szép eredmény, hogy egy ilyen időszakot követően egy rendkívül erős ellenfél vendégeként mindhárom szettben szépen termeltük a pontokat, de a hab a tortán az utolsó részeredmény volt. A harmadik játékrészben megrángattuk az oroszlán bajszát, a szegedi szettgyőzelem esélye is felcsillant, a hazaik végül csak 25:23-ra nyertek ellenünk.

Nusser Elemér: – Szívből gratulálok a srácoknak, hiszen sokkal többet hoztak ki ebből a meccsből, mint amire számítottam. Az edzéshiány a labdabiztonságon érződött, de ezt óriási akaraterővel kompenzálták a fiúk. Biztos vagyok benne, hogy a harmadik szettet megnyerjük, ha edzésben vagyunk. Felnőtt keretünket két U21-es játékos, Strezeneczki Péter és Móczár Dávid egészítette ki, mindketten ügyesek voltak. Illedelmesen megköszönték a lehetőséget, amiért meg is dolgoztak, és éltek is vele, így a holnapi bajnoki meccsen is bátran beállíthatom őket. Köszönjük a segítségüket!
Férfi Magyar Kupa nyolcaddöntő, Kazincbarcika
Vegyész RC Kazincbarcika - Vidux-Szegedi RSE 3:0 (25:17)(25:13)(25:23)
Vidux-Szegedi RSE: Kezdő: Bodnár Lajos, Inhoff Attila, Demcsák Balázs, Sarnyai Ákos, Kiss Gábor, Piti RichárdCsere: Borsi Levente (libero), Móczár Dávid, Strezeneczki Péter
Vezetőedző: Nusser Elemér

Fotó: Kovács Loretta/ Vegyész RC Kazincbarcika

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com