Jelszóigénylés

Győzelemmel kezdtük a harcot a 9-12. helyért

Megosztás:
Megjelent: 2024. március 21., csütörtök
Felnőtt férfi csapatunk hazai pályán nyert három szettben

A Vidux-Szegedi RSE felnőtt férfi csapata a Városi Sportcsarnokban fogadta a DKSE együttesét. Ezzel megkezdte csapatunk a harcot a 9-12. helyért, melynek első mérkőzését a Szeged nyerte 3:0-ra.

Elkezdődött a küzdelem a férfi Extraliga 9-12. helyéért. Hazai pályán fogadta a DKSE együttesét a Vidux-Szegedi RSE felnőtt férfi csapata, még nem a teljes kerettel, ugyanis több sérült játékos is pihent most. Az első szett bár vendégvezetéssel indult, a Szeged hamar kiegyenlített és 8-7-nél már a vezetést is átvette, melyet egészen a szett végéig magabiztosan tartott és 25-19-re meg is nyerte csapatunk az első játékrészt.

A második szett magabiztos hazai vezetéssel indult, 19-9-nél már 10 ponttal vezetett Berkes Zoltán együttese. A játékot végig dominálva és a tíz pontos előnyt tartva, a játékrészt 25-15-re nyerték. A harmadik szettben sem hagyott alá a Szeged csapatereje, végig olyan magabiztosan játszottak, hogy az ellenfélnek a felzárkózásra sem adtak esélyt, a játékrészt 25:19-re nyerték.

A Vidux-Szegedi RSE felnőtt férfi csapata a héten még egyszer pályára lép majd, szintén hazai pályán, a MEAFC együttese ellen a második fordulóban. Várjuk akkor is a szurkolókat, legyünk minél többen!

Berkes Zoltán: Fiatal ellenfelünk elleni mérkőzésen győzelmet vártam. A játékosoktól pedig azt, hogy kemény szervával és precíz alapjátékkal kezdjük a mérkőzést, illetve a mérkőzés folyamán precíz játékkal, motiváltan játszanak. Azt gondolom, hogy ez sikerült, örülök, hogy szinte minden játékosomat tudtam játszatni. Úgy gondolom, hogy fegyelmezettek voltunk, mind a védekezésben, mind a támadásban, ami aztán meghozta a gyümölcsét. Nyilván ezt a játékot kellene még a hétvégére tovább fokozni, hibáinkat, amiket elkövettünk koncentrációban, azokat kijavítani és akkor úgy gondolom, hogy egy eredményes mérkőzés elé nézünk majd.


Vidux-Szegedi RSE
– Dunaújvárosi Központi Sportegyesület 3:0 (25-19, 25-15, 25-19)

Férfi röplabda Extraliga, rájátszás a 9-12 helyért, 1. forduló, Szeged, Városi Sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Gyulai, Horváth.
Vidux-Szegedi RSE: Piti, Bodnár, Kasnyik, Gönczi, Trindade da Rocha, Csányi. Csere: Polyák (libero), Pintér, Sarnyai, Kiss. Vezetőedző: Berkes Zoltán.
Dunaújvárosi Központi Sportegyesület: Béres, Németh, Makó, Kisházi, Juhász, Farkas. Csere: Kuti (libero), Cserép, Vadász, Gőczi. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com