Jelszóigénylés

Tegyünk egy nagy lépést az Extraliga felé!

Megosztás:
Megjelent: 2022. április 8., péntek
A Vidux-Szegedi RSE sorsdöntő rangadót vív a MÁV-Előre ellen

Jön az év hazai meccse: a Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata szombaton 18 órától a MÁV-Előrét fogadja a Lila iskolában! Amennyiben három- vagy négyszettes hazai győzelem születik, nagy lépést teszünk az Extraliga felé, hiszen így a felsőházi rájátszásban átvennénk a vezetést a székesfehérvári riválistól.

A playoffból csak az éllovas jut a legrangosabb bajnokságba, így valóban nagy a tét. Ennek ellenére úgy vettük észre, hogy a srácok rendkívül nyugodtan és fókuszáltan készülnek, ami remek előjel. Az SZRSE TV-ben beszélgettünk is velük a várva várt meccsről.

Egy győzelem még nem döntené el a sorsunkat, de nagy lépést tennénk az Extraliga felé, ezért is biztatunk mindenkit: jöjjön el a Lila iskolába. A legutóbbi, Dág ellen hazai mérkőzés is parázs csatát és fantasztikus hangulatot hozott, most pedig ezt fokozhatjuk!

Szurkoljunk együtt a srácoknak, egy győzelem óriási élmény lenne számukra is, amiért rengeteget dolgoztak!

– A srácok érzik ugyan a tétet, de jól kezelik – kezdte a derbi beharangozását Fésüs Erzsbet vezetőedző. – Biztosan segít, hogy már jó ideje csak izgalmas tétmeccseket játszunk, méghozzá sikerélményekkel. Egyre jobban tudják a fiúk, miként legyenek koncentráltak a legélesebb helyzetekben is. Fókuszáltan edzenek, de jó hangulatban is, ez egy remek kombináció. Nagyon várják a hangulatot, az élményt, amit egy ilyen meccs tud okozni egy sportolónak. A stáb is izgatott, és persze büszke is, hiszen el kellett jutni addig, hogy ennek a meccsnek ilyen tétje legyen. Mindkét fél mutat majd újat az alapszakaszhoz képest, hiszen egyik keret sem volt teljes akkoriban, főként a miénk – tette hozzá a tréner.

Férfi röplabda NB I Liga, felsőházi rájátszás, Szeged
2022. április 9. szombat
18:00 Vidux-Szegedi RSE – MÁV Előre SE - Foxconn
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.
Másodedzők: Hulmann Zsolt, Jan De Brandt.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com