Jelszóigénylés

Magyar Kupa: magabiztos továbbjutás

Megosztás:
Megjelent: 2022. november 16., szerda
Idegenben is nyertünk a Gamma Party.Co ellen

A Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata rendkívül fontos győzelmet aratott a Magyar Kupa második fordulóján. A visszavágó mérkőzésen idegenben is 3:0-ra győzte le a Gamma Party.Co együttesét.

Ezzel a győzelemmel kiharcoltuk a biztos továbbjutást, és a lehető legjobb esélyekkel vághatunk neki a következő fordulóknak. A tavalyi kupamérkőzésekkel ellentétben idén sokkal magabiztosabban tudtunk pályára állni, a visszavágón is végig domináltunk a pályán, a szoros küzdelemben szinte alig volt olyan pillanat, hogy nem kerekedtünk fölül ellenfelünkön. Emellett több olyan játékos is játéklehetőséget kaphatott a mai összecsapáson, akik korábban kevesebbet bizonyíthattak: ezalkalommal viszont ismét megmutathatták mire képesek, megoldásaikkal növelték esélyeinket a győzelemre. 

A mérkőzésről elégedetten indulhatott haza csapatunk, a győzelemről, valamint a folytatásról edzőjük, Fésüs Erzsébet is nyilatkozott.

- Fésüs Erzsébet: A mai kupamérkőzés eredményével úgy gondolom mindannyian maximálisan elégedettek lehetünk. Boldog vagyok, hogy mindegyik játékosom bizonyítani tudott ezen a meccsen is, az eredmény mellett az ő teljesítményükkel is elégedett lehetek. A két győzelem után sem állunk meg, hiszen az NB I-es bajnokságban is sok megpróbáltatás vár még ránk. Izgatottan várjuk a többi mérkőzés eredményét a Magyar Kupában, kíváncsiak vagyunk, ki lesz majd a következő ellenfelünk. Hálásan köszönjük a Gamma Party.Co csapatának a sportszerű mérkőzést, és a szoros küzdelmet! 


GAMMA PARTY•CO - Vidux-Szegedi RSE 0:3 (16:25, 23:25, 22:25)
Férfi Magyar Kupa, nyolcaddöntő. Budapest, 20 néző. Vezette: Varga, Bibók.
Vidux-Szegedi RSE: Piti Richárd, Kasnyik Bence, Tomás Dileo, Honti Szilárd, Davi Luiz Pozzobon, Csányi Dániel. Csere: Borsi Levente (libero), Polyák Ábel (libero), Sarnyai Ákos, Bodnár Lajos.
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com